Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Η λήξη του προγράμματος εξαθλίωσης προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης

Π. Καμμένος: Η λήξη του προγράμματος εξαθλίωσης προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης
Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» απάντησε πως αυτές «ισχύουν για πάντα»
Στη συνεργασία με τον καλύτερο τρόπο κράτους και εκκλησίας συμφώνησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένος συζήτησαν θέματα που αφορούν και την εκκλησία, την κατάσταση που επικρατεί και το τεράστιο έργο στην πρόνοια που κάνει η Αρχιεπισκοπή, 56.000 γεύματα για άπορους. «Συμφωνήσαμε στη νέα αυτή προσπάθεια να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο κράτος και εκκλησία για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Καμμένος.
Σε ερώτηση για το εάν στη νέα κυβέρνηση εκτός από τον ίδιο θα συμμετάσχουν και άλλα στελέχη από τους ΑΝΕΛ σχολίασε πως αυτό είναι κάτι που θα το εξαγγείλει ο κ. Πρωθυπουργός.
Παράλληλα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» απάντησε πως αυτές «ισχύουν για πάντα».
Ενώ αναφορικά με το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας και για εάν έχουν καταλήξει σε κάποιο πρόσωπο απάντησε λέγοντας:«Νομίζω ότι θα καταλήξουμε. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε. Θα τελειώσει το θέμα αρκετά γρήγορα. Πρέπει να προχωρήσει η χώρα, δεν έχουμε χρόνο για άλλες καθυστερήσεις».
Τέλος ως πρώτες προτεραιότητες των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση είναι η κατάρτιση ενός σχεδίου για την επαναπόκτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, τη λήξη του προγράμματος εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και την αποκατάστασης ουσιαστικά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης