Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι: Η κοινωνία θέλει λύσεις και όχι μάχες με φαντάσματα - Σοβαρό αυτό που κατήγγειλε ο Α. Τσίπρας

Το Ποτάμι: Η κοινωνία θέλει λύσεις και όχι μάχες με φαντάσματα - Σοβαρό αυτό που κατήγγειλε ο Α. Τσίπρας
Το Ποτάμι ζητά από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να γίνει συγκεκριμένος σχετικά με τις καταγγελίες του περί σχεδίου εταίρων μας στην Ε.Ε. για ανατροπή της κυβέρνησης
Πολύ σοβαρό θέμα χαρακτηρίζει το Ποτάμι τις καταγγελίες του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μιλώντας στα στελέχη του κατήγγειλε σχέδιο εταίρων μας στην Ε.Ε. για ανατροπή της κυβέρνησης μέσω της “πιστωτικής ασφυξίας και της πρόκληση λαϊκής δυσαρέσκειας”.
Μάλιστα, τον καλεί να γίνει συγκεκριμένος, εκτός αν ήταν λόγια για κομματική κατανάλωση.
Ειδικότερα, το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «ο Πρωθυπουργός μιλώντας στα στελέχη του κατήγγειλε σχέδιο εταίρων μας στην Ε.Ε. για ανατροπή της κυβέρνησης μέσω της “πιστωτικής ασφυξίας και της πρόκληση λαϊκής δυσαρέσκειας".
Αν δεν ήταν λόγια για κομματική κατανάλωση, ο κ.Τσίπρας πρέπει να γίνει συγκεκριμένος γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
Ποιοί από τους εταίρους μας επεξεργάζονται σενάρια πτώσης μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης;.
Εκτός αν όλα αυτά λέγονται για να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου κυρίως για τους εσωκομματικούς αντιπάλους της κυβέρνησης, οι οποίοι θα πρέπει να σταματήσουν την κριτική, αλλιώτικα θα θεωρηθούν όργανα "ξένων δυνάμεων", που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση.».
Σύμφωνα με το Ποτάμι,  η χώρα δεν έχει όρεξη για τέτοια εσωκομματικά παιχνίδια, ενώ «ο χρόνος τρέχει και η κοινωνία θέλει λύσεις και όχι μάχες με φαντάσματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης