Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Μεγάλες οι επιπτώσεις στη δημόσια διοίκηση λόγω της οικονομικής κρίσης

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Μεγάλες οι επιπτώσεις στη δημόσια διοίκηση λόγω της οικονομικής κρίσης
Ο ΠτΔ συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γ. Κατρούγκαλο
Την θέση ότι η οικονομική κρίση και η μείωση του κόστους της δημόσιας διοίκησης είχε πολύ μεγάλη επίπτωση στη δυνατότητα της διοίκησης να ανταποκριθεί στις μεγάλες υποχρεώσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, διατύπωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος κατά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γ. Κατρούγκαλο.
Ο κ.Παυλόπουλος υποστήριξε ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι ότι η διοίκηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη συνέχεια του κράτους ακόμη και στην περίπτωση πολιτικών μεταβολών.
«Πόσο μάλλον σήμερα που είναι η ατμομηχανή που θα πάρει πάνω της όλη την προσπάθεια προβολής των προσπαθειών» τόνισε ο κ.Παυλόπουλος.
Από την πλευρά του ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον ΠτΔ για να τον ενημερώσει για το νομοσχέδιο που θα καταθέσει αύριο στη Βουλή σχετικά με το Δημόσιο, τόνισε ότι ο νόμος αφορά τον εκδημοκρατισμό και εξορθολογισμό  της δημόσιας διοίκησης.
Ο κ.Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον του Προέδρου για αυτό τον τομέα και θεώρησε επιβεβλημένο να τον ενημερώσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης