Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης: Προκλητική και ακατανόητη η εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής

Σακελλαρίδης: Προκλητική και ακατανόητη η εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής
Η κίνηση αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Προκλητική και ακατανόητη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης την «εισβολή» των αντιεξουσιαστών στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
«Είναι προκλητική και ακατανόητη η σημερινή ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.
Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος.
Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.
Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε» υποστήριξε ο κ.Σακελλαρίδης.
Όπως είπε, «η κυβέρνηση ήδη από τις προγραμματικές τις δηλώσεις είχε εξαγγείλει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος.
Το νομοσχέδιο οδεύει άμεσα προς ψήφιση.
Ποιους λοιπόν ευνοεί μια τέτοιου είδους ενέργεια;» διερωτάται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέροντας: «Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ψύχραιμοι καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη.
Η κυβέρνηση λειτουργεί σταθερά με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και τη διασφάλιση της έννομης τάξης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης