Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου για την «εισβολή» στη Βουλή: Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;

Ζ. Κωνσταντοπούλου για την «εισβολή» στη Βουλή: Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;
Εντός των επόμενων ωρών θα βγει επίσημη ανακοίνωση
«Είστε αναστατωμένοι, επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;» φέρεται να δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν κλήθηκε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες να σχολιάσει την είδηση της εισβολής ομάδας αντιεξουσιαστών στο προαύλιο του Κοινοβουλίου.
Η πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους δημοσιογράφους να μην θεωρούν αυτονόητη την εύκολη πρόσβαση της ομάδας των αντιεξουσιαστών και τους επισήμανε ότι, εντός των επόμενων ωρών και όταν η ίδια θα έχει πλήρη ενημέρωση για τα γεγονότα, θα βγει επίσημη ανακοίνωση.
Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας κάλεσε την κυβέρνηση να προασπίσει την έννομη τάξη.
«Αυτό το οποίο συνέβη σήμερα είναι κάτι το απολύτως προκλητικό. Καλώ λοιπόν την κυβέρνηση να εκτελέσει το συνταγματικό της καθήκον και να προασπίσει την έννομη τάξη. Το πιο απίστευτο δεν είναι αυτό που συνέβη, αλλά ότι δεν υπήρξε ούτε μια σύλληψη. Νομίζω ότι επιστρέφουμε στο καθεστώς ανομίας το οποίο μεγάλη προσπάθεια σταματήσαμε τον Ιούνιο του 2012» ανέφερε ο κ. Δένδιας.
«Άθλια η εικόνα της Βουλής. Αρκετά πια με τα γραμμάτια που πρέπει να εξαργυρώσει η Πρόεδρος στους γνωστούς αγνώστους που έχει υπερασπιστεί» έγραψε από την πλευρά του στο Twitter, σε ιδιαίτερα καυστικό ύφος, ο πρώην υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης