Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Ο δρόμος μας είναι μέσα στην Ευρώπη και θα τον διαβούμε νικηφόρα

tags :
Παυλόπουλος: Ο δρόμος μας είναι μέσα στην Ευρώπη και θα τον διαβούμε νικηφόρα
Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε άγημα του Γ΄ Σώματος Στρατού
(upd) «Ο δρόμος μας είναι μέσα στην Ευρώπη», δήλωσε από τις Σέρρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και επισκέφτηκε την οικία του αείμνηστου προέδρου της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών.
Μάλιστα, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «αυτόν τον δρόμο θα τον διαβούμε νικηφόρα», ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας και προσήλωσης στη Δημοκρατία.
Όπως είπε «καλούμαστε σήμερα να ολοκληρώσουμε το ευρωπαϊκό όραμα του Κ. Καραμανλή», σημειώνοντας πως  «το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή παραμένει διαχρονικό για τον τόπο και για τον λαό μας.
Η προσήλωση στη Δημοκρατία, η πίστη στο καθήκον και στην εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και η ενότητα στις δύσκολες ώρες για τις μεγάλες αποφάσεις, πέρα κι έξω από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις».
Πρόσθεσε δε, πως «πρέπει να πορευτούμε μαζί με τους άλλους λαούς μέσα στην Ευρώπη», αλλά και  «να διορθώσουμε μαζί με τους άλλους λαούς την Ευρώπη».
Ο κ. Παυλόπουλος έγραψε και στο βιβλίο επισκεπτών μπροστά στο πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
«Πρόεδρε, σε ευχαριστώ, σαν Έλληνας. Δώσε μου τη δύναμη για να ανταποκριθώ στην αποστολή μου.
Άλλωστε, εσύ τη δρομολόγησες με τον τρόπο σου», όπως σημείωσε και υπέγραψε με το μικρό του όνομα.
Σημειώνεται ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκε και ξενάγησε στο σπίτι τού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο αδελφός του Αχιλλέας Καραμανλής και ο γιος του Αχιλλέα, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, παρουσία του Πέτρου Μολυβιάτη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, κ.ά..
Επίσης, νωρίτερα, παρέστη στην πατριαρχική θεία λειτουργία στον ιερό ναό Αγ. Νικήτα Σερρών.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Στις Σέρρες βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Με την άφιξή του στην πόλη, ο κ. Παυλόπουλος κατευθύνθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Νικήτα Σερρών, όπου τελείται η πανηγυρική πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε άγημα του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Μετά το πέρας της λειτουργίας, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στην Πρώτη Σερρών, στη οικία του αείμνηστου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το μεσημέρι θα παραστεί στο επίσημο γεύμα, που θα πραγματοποιηθεί προς τιμή του ιδίου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

(Πρώτη ενημέρωση 10:47, Κυριακή 19 Απριλίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης