Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έτοιμοι οι δελφίνοι στη ΝΔ να θέσουν θέμα ηγεσίας - Οι παρασκηνιακές συμφωνίες

tags :
Έτοιμοι οι δελφίνοι στη ΝΔ να θέσουν θέμα ηγεσίας - Οι παρασκηνιακές συμφωνίες
Ξεκινάει η συλλογή υπογραφών για διεξαγωγή συνεδρίου
Η εσωκομματική αντιπολίτευση στη ΝΔ «παίρνει τα όπλα» και ξεκινάει την αντεπίθεση με απώτερο στόχο την αλλαγή ηγεσίας και την εκθρόνιση του Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ή εντός της εβδομάδος ή τη μεθεπομένη οι δελφίνοι και οι αντιφρονούντες θα ξεκινήσουν την επιχείρηση συλλογής υπογραφών με κεντρικό αίτημα τη διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει ψύχραιμος και θεωρεί ότι μια τέτοια ενέργεια στην παρούσα χρονική στιγμή που η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού «είναι εγκληματική», ενώ στην ηγετική ομάδα υπάρχει και η άποψη ότι όσο κυριαρχεί η αβεβαιότητα δύσκολα θα αναληφθεί πρωτοβουλία από τους αντιφρονούντες βουλευτές.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι, παρά τη στρατηγική της ηγεσίας της ΝΔ και την υποβάθμιση των όποιων παρασκηνιακών κινήσεων των δελφίνων και των αμφισβητιών, οι εξελίξεις επιταχύνονται.
«Δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνεται και εμείς δεν υπάρχουμε» λέει με έμφαση στο «Βήμα της Κυριακής» κεντρικό πολιτικό πρόσωπο που συμμετέχει στις διεργασίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης