Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο κόσμος είναι μαζί μας, αλλά πρέπει να του δώσουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο

tags :
Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο κόσμος είναι μαζί μας, αλλά πρέπει να του δώσουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο
Πρότεινε ένα συγκροτημένο και ανοιχτό Συνέδριο τον Σεπτέμβριο
Ενωτική παρουσιάστηκε κατά την ομιλία της στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ η Ράνια Σβίγκου.
Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος αρχικά πρότεινε «να δημιουργηθεί ένα πανευρωπαϊκό μέτωπο για το χρέος και ότι μια διαπραγμάτευση θα μπορούσε να θέσει τέρμα στα μνημόνια» αφού σύμφωνα νε την άποψή της προέχει η εκπόνηση ενός σχεδίου, το οποίο θα πείσει την κοινή γνώμη για την αποτελεσματικότητά του.
«Δεν έχει δικαιωθεί η αντίληψη για την ύπαρξη ενός Plan B, αλλά ούτε και η αντίληψη ότι ο χρόνος της Αριστεράς στην κυβέρνηση έχει τελειώσει.
Πρέπει να αποφευχθεί ο κίνδυνος εμπέδωσης της αντίληψης περί τερματισμού της αριστερής κυβέρνησης, αλλά και της αντίληψης ότι με την συμφωνία «είναι όλα καλά».
Το πείραμα της κυβέρνησης της Αριστεράς δεν έχει τελειώσει, ο κόσμος αυτήν την στιγμή είναι μαζί μας, αλλά πρέπει να του δώσουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο».
Για αυτούς τους λόγους η Σβίγκου τάχθηκε υπέρ ενός συγκροτημένου και ανοιχτού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο, καθώς όπως υποστήριξε «τα σχέδια για grexit, για ανατροπή της κυβέρνησης και για εμπέδωση του μνημονίου ως μονόδρομου, δεν έχουν τελειώσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης