Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θερμό επεισόδιο Ζ. Κωνσταντοπούλου - Στ. Παππά με αφορμή τη συμμετοχή της μητέρας της στο ΔΣ του ΕΣΡ

tags :
Θερμό επεισόδιο Ζ. Κωνσταντοπούλου - Στ. Παππά με αφορμή τη συμμετοχή της μητέρας της στο ΔΣ του ΕΣΡ
«Σύντροφε Στέλιο αν αυτά είναι τα όπλα που επιλέγουμε να δώσουμε στον πόλεμο, τότε έχουμε ηττηθεί πρώτα μέσα μας»
Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέλιου Παππά, σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συμμετοχή της μητέρας της Ζωής Κωνσταντοποούλου, Λίνας Αλεξίου, στο ΔΣ του ΕΣΡ.
Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ήταν ο Νίκος Παππάς.
Σύμφωνα με το protothema.gr, ο υπουργός Επικρατείας κλείνοντας την παρέμβασή του είπε ότι οι νέες τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν με τη νόμιμη σύνθεση του νέου ΔΣ του ΕΣΡ, την οποία αποφασίζει η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. Σύμφωνα με δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου εκείνη τη στιγμή ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας, Στέλιος Παππάς, είπε: «κάποιοι έχουν συγγενείς εκεί».
Αμέσως η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπή και ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού.
Λίγα λεπτά αργότερα της δόθηκε ο λόγος.
Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα είπε πως το ΕΣΡ είναι μια ανεξάρτητη αρχή τα μέλη της οποίας διορίζονται από τη διάσκεψη των προέδρων με τα 4/5.
Η πρόεδρος της Βουλής είπε πως ακούστηκε εκείνη την ώρα ο Στέλιος Παππάς να φωνάζει ότι «κάποιοι έχουν συγγενείς τους εκεί» και έτσι να υιοθετεί και να ανακυκλώνει μια από τις επαίσχυντες, όπως είπε, συκοφαντίες που έχουν στραφεί στο πρόσωπο της και στο πρόσωπο της μητέρας της Λινας Αλεξίου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι η κυρία Αλεξίου βασανίστηκε στη δικτατορία, στάθηκε στον συζυγό της, που βασανίστηκε επίσης και δεν τη διόρισε η κόρη της στο ΕΣΡ. Πρόσθεσε ότι διορίστηκε το 2011 τότε που «δεν ήμουν μέλος στο ΣΥΡΙΖΑ».
Συνεχίζοντας η κυρία Κωνταντοπούλου είπε ότι η μητέρα της είναι ένας άνθρωπος «που δεν δέχεται παρεμβάσεις».
Απευθυνόμενη στον Στέλιο Παππά η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «σύντροφε Στέλιο αν αυτά είναι τα όπλα που επιλέγουμε να δώσουμε στον πόλεμο αυτό, τότε έχουμε ηττηθεί πρώτα μέσα μας».
Υπογράμμισε επίσης: «Δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να υπονομεύσει ή να επιτεθεί σε σύντροφο δημόσια».
Ανέφερε, δε ότι η ίδια θεωρεί πως αυτό που έκανε ξεπερνά τα όρια του συλλογικού ήθους. «Θλίβομαι, λυπάμαι πραγματικά, δεν σου επιτρέπω Στέλιο να με σπιλώνεις, δεν επιτρέπω να το κάνεις σε κανέναν, δεν επιτρέπω σε κανέναν με αυτό τον τρόπο να κανιβαλίζει τον σύντροφο», είπε κλείνοντας.
Αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο Νίκος Παππάς λειτουργώντας πυροσβεστικά, ενώ την ίδια στιγμή ο πατέρας του ζητούσε τον λόγο.
Ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως η τοποθέτηση ήταν σαφής, η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής είναι υπεύθυνη για να αποκτήσει νόμιμη σύνθεση το ΕΣΡ και πρόσθεσε ότι η θητεία όλων των μελών έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό.
Πρόσθεσε: «Έχω προσωπική ευθύνη ως αρμόδιος υπουργός η σύνθεση του ΕΣΡ που θα δώσει τις άδειες να έχει νόμιμη σύνθεση».
Παρά την επιμονή του Στέλιου Παππά, δεν του δόθηκε ο λόγος σε μια προσπάθεια να λήξει το περιστατικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης