Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Οι Ευρωπαίοι ψάχνουν έναν «Βρετανό Τσίπρα» για να κάνει το Brexit… Bremain

Π. Λαφαζάνης: Οι Ευρωπαίοι ψάχνουν έναν «Βρετανό Τσίπρα» για να κάνει το Brexit… Bremain
«Μετά το Brexit, η ελληνική έξοδος από το ευρώ με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα γίνεται πολύ πιο αναγκαία, πολύ πιο ρεαλιστική και πολύ πιο επείγουσα»
Με καυστικό τρόπο σχολίασε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικαλούμενος και το δημοψήφισμα που έλαβε χώρα στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 2015.
Ειδικότερα, μέσω δηλώσεων του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε πως πλέον «οι κυρίαρχοι κύκλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ε.Ε. και της παγκοσμιοποίησης, προσπαθούν να βρουν έναν Βρετανό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μετατρέψει το Brexit… Bremain».
«Μετά το Brexit, η ελληνική έξοδος από το ευρώ με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα γίνεται πολύ πιο αναγκαία, πολύ πιο ρεαλιστική και πολύ πιο επείγουσα.
Η Ελλάδα δεν έχει καμιά άλλη επιλογή από την άμεση έξοδο από την Ευρωζώνη σε σύγκρουση και απειθαρχία με τους νεοφιλελεύθερους κανόνες της Ε.Ε.», υποστήριξε, συμπληρώνοντας:
«Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας ακολουθούν μνημονιακό πολιτικό κατήφορο.
Περισσότερο φαντάζουν ως κατάλοιπα ενός εφιαλτικού παρελθόντος, παρά ως πολιτικά πρόσωπα που μπορούν να εκφράσουν κάτι μέσα στο λαό για το παρόν και το μέλλον του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης