Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αύριο (24/8) στις 11 π.μ. η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Αύριο (24/8) στις 11 π.μ. η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου
Αύριο, Τετάρτη 24 Αυγούστου, στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Filippo Grandi.
Ειδικότερα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Τετάρτη 24/8/2016 με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φιλίπο Γκράντι.
Η συνάντηση θα γίνει στις 11 π.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην Ελλάδα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες – Συναντήσεις με Παυλόπουλο, Τσίπρα

Επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από σήμερα έως και τις 25 Αυγούστου ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Filippo Grandi.
Κατά την επίσκεψη του ο κ.Grandi θα εκτιμήσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες προσφύγων και μεταναστών, καθώς και τον τρόπο που η Ύπατη Αρμοστεία θα συνεισφέρει περαιτέρω στην ανθρωπιστική ανταπόκριση.
Ο Ύπατος Αρμοστής θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Επίσης, θα συναντήσει πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, και θα συναντηθεί με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, της κοινωνίας των πολιτών και άλλους εταίρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης