Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας: Ξεκάθαρο το προβάδισμα της ΝΔ – Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί

tags :
Τσιάρας: Ξεκάθαρο το προβάδισμα της ΝΔ – Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί
Οι πολίτες μέρα με την ημέρα εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κ. Τσιάρας επικαλούμενος τόσο τις δημοσκοπήσεις όσο και την επαφή των στελεχών του κόμματος με την κοινωνία.
«Οι πολίτες ημέρα με την ημέρα εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Τσιάρας, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί.
«Πρέπει να απολογηθεί γιατί είμαστε χαμηλότερα από τη Ναμίμπια σε δείκτες ανάπτυξης, γιατί κόπηκε το ΕΚΑΣ  από χιλιάδες συνταξιούχους , για το τρομερό έλλειμμα στο ελληνικό δημόσιο και γιατί έκλεισαν 30.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την αρχή του έτους» επεσήμανε ο κ.Τσιάρας.
Αναφερόμενος στην προ ημερησίας διάταξη συζήτηση για την διαπλοκή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή ο κ.Τσιάρας είπε ότι η πρωτοβουλία δεν ήταν του πρωθυπουργού αλλά αναγκάστηκε να σηκώσει το γάντι ύστερα από έντονες πιέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Τον Μάρτιο μια αντίστοιχη διαδικασία εξελίχθηκε σε φιάσκο για τον πρωθυπουργό.
Φανταστείτε τι θα γίνει τώρα που όλοι έχουν αντιληφθεί πως η διαφθορά είναι βασικό στοιχείο αυτής της κυβέρνησης καθώς έχουν μεσολαβήσει το σκάνδαλο με τις τηλεοπτικές άδειες και την Τράπεζα Αττικής» είπε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ.
Ερωτηθείς για τα δάνεια που είχε λάβει στο παρελθόν η ΝΔ ο κ.Τσιάρας ανέφερε ότι μετά την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, έχει αρχίσει ένα πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης του κόμματος.
«Με την αντικατάσταση των γραφείων, υποδεκαπλασιάσαμε το κόστος.
Ένα ζωντανό παράδειγμα που δείχνει ότι ξεκινάμε νοικοκυρεύοντάς το σπίτι μας» τόνισε ο κ.Τσιάρας, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ ψήφισε υπέρ της εξεταστικής για τη δανειοδότηση των κομμάτων σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που αρνείται την εξεταστική για το πως οδηγηθήκαμε στο 3ο Μνημόνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης