Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξανθός: Η αξιολόγηση θα κλείσει και θα αντιστραφεί το κοινωνικό κλίμα ανασφάλειας

Ξανθός: Η αξιολόγηση θα κλείσει και θα αντιστραφεί το κοινωνικό κλίμα ανασφάλειας
Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα κλείσει, με διαχειρίσιμο για την κοινωνία τρόπο, τις εκκρεμότητες της αξιολόγησης
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιτυχή, όπως είπε, ολοκλήρωση μιας παρατεταμένης και κρίσιμης διαπραγμάτευσης, έκανε σήμερα (26/4/2017) ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, στην παρέμβασή του, κατά την ημερίδα για τα δικαιώματα των ασθενών, που οργανώθηκε στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ΕΚΕΠΥ.
Όπως «όλα δείχνουν η κυβέρνηση θα κλείσει, με διαχειρίσιμο για την κοινωνία τρόπο, τις εκκρεμότητες της αξιολόγησης και θα αντιστρέψει το σημερινό κοινωνικό κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας, ενώ θα δώσει ώθηση στη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους και τη "χαλάρωση" του ασφυκτικού κλοιού στην οικονομία, την κοινωνία και τη χώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε ο κ. Ξανθός, παρά τα συσσωρευμένα προβλήματα και τις διαχρονικές ελλείψεις, γίνονται αισθητά, πλέον, βήματα βελτίωσης της λειτουργίας του ΕΣΥ και σταδιακής κάλυψης των κενών σε ανθρώπινο δυναμικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης