Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Λαϊκή βραδιά-έκπληξη στο 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Λαϊκή βραδιά-έκπληξη στο 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
O Aλέξης Τσίπρας θα μιλήσει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 20:00 στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου
Μια λαϊκή βραδιά-έκπληξη επιφυλάσσει στους επισκέπτες του το Σάββατο 4 Οκτωβρίου το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Το πρόγραμμα θα "σηκώσουν" τρεις φωνές του λαικού πενταγράμμου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Μαργαρίτης, μαζί τους και η Θεοδοσία Στίγκα, στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ.

Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
"Στον απόηχο των πλούσιων κινηματικών διεργασιών της περιόδου (ΔΕΘ, αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2014, resist TAΙΠΕΔ) υποδεχόμαστε στις 2, 3, 4 και 5 Οκτώβρη το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Το αίτημα της ανατροπής της αντικοινωνικής πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων συναντιέται με το όραμα της κοινωνικής αλλαγής, της ισότητας και της εξάλειψης των διακρίσεων. Μέσα σε μια συνθήκη διαρκούς όξυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων και των ανισοτήτων μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας και σχεδιάζουμε το μέλλον μας πέρα από το νεοφιλελευθερισμό. Η αντιφασιστική δράση, οι σύγχρονοι εργατικοί αγώνες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, οι διεθνείς εξελίξεις, οι εναλλακτικές μορφές συνεταιριστικής δραστηριότητας, η συλλογική δημιουργία και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης θα αποτελέσουν εφαλτήριο για πλούσιο προβληματισμό και ανταλλαγή εμπειριών. Εκτός από τις πολιτικές συζητήσεις και τα workshops κεντρική θέση στη διοργάνωση έχουν οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις καθώς και άλλα διαδραστικά δρώμενα. Επίσης στο χώρο του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνικές, αντιφασιστικές και lgbtqi συλλογικότητες, συλλογικές συνεταιριστικές πρωτοβουλίες, μεταναστευτικές κουζίνες κα"

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανανεώνεται καθημερινά! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το festival.neolaiasyriza.gr.



www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης