Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Υπέρ της Ελλάδας τάσσεται το μουσικό συγκρότημα U2 – Στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης

tags :
Υπέρ της Ελλάδας τάσσεται το μουσικό συγκρότημα U2 – Στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης
Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος απέστειλαν το δικό τους πολιτικό μήνυμα υπέρ της Ελλάδας 
Ένα μήνυμα υπέρ της Ελλάδας περιλαμβάνει η μουσική περιοδεία του δημοφιλούς συγκροτήματος U2, που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες.
Ειδικότερα, το συγκρότημα φαίνεται να τηρεί στάση υπέρ της Ελλάδας, έχοντας συμπεριλάβει στη συναυλία του, ένα θετικό πολιτικό μήνυμα στήριξης για τη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, κατά την εκτέλεση του «Bullet the Blue Sky», τραγουδιού με έντονο πολιτικό χαρακτήρα, στη γιγαντοοθόνη που βρίσκεται στη σκηνή προβάλλονται πολιτικά μηνύματα και πολιτικά φορτισμένες εικόνες.
Το κοινό βλέπει πολιτικά μηνύματα, εικόνες από το Las Vegas, εικόνες από το χάος των χρηματιστηρίων, αλλά και εικόνες από την πλατεία Συντάγματος, όπου το συγκεντρωμένο πλήθος διαμαρτύρεται κατά της κρίσης και της λιτότητας.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται και το μήνυμα «Unfuck Greece», το οποίο για πρώτη φορά ακούστηκε στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Σημειώνεται ότι το συγκρότημα έχει και στο παρελθόν εκφράσει τη συμπαράστασή του στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, ενώ το 2010 ο frontman του συγκροτήματος Bonno είχε μιλήσει σε συναυλία του στην Ελλάδα, για τη δύσκολη περίοδο που βίωνε, και συνεχίζει να βιώνει, η χώρα αλλά και η Ιρλανδία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης