Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Athens International TangoLovers Festival

tags :
Athens International TangoLovers Festival
Είχαμε ένα όνειρο... και ακόμα το ζούμε! Για τρίτη συνεχή χρονιά το αγαπημένο μας φεστιβάλ επιστρέφει!
3rd TangoLovers Festival Athens, Greece! Κορυφαίοι επαγγελματίες της ελληνικής και διεθνούς σκηνής (Αργεντινή, Τουρκία, Ιταλία) δίνουν ραντεβού και πάλι στην Αθήνα για να μας ταξιδέψουν στις μελωδίες του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο.
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 4 μέρες (2-5 Φεβρουαρίου 2017) και θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα στο “Cine Κεραμεικός”, μαθήματα στο “Libertango Dance Studio” και χορευτικές βραδιές Τάνγκο στον Πολυχώρο Πολιτισμού “ΑΘΗΝΑΪΣ”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το TangoLovers Festival βρίσκεται υπό την Αιγίδα τεσσάρων (4) Πρεσβειών (Αργεντινής, Ουρουγουάης, Τουρκίας και Ιταλίας).
Το TangoLovers Festival έχει αγαπηθεί από όλο τον κόσμο. Οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό το έχουν κάνει θεσμό στα χορευτικά δρώμενα. Ένα φεστιβάλ που στην καρδιά του χειμώνα, ανοίγει μία μεγάλη αγκαλιά και και μας παρασέρνει στη μαγεία του τάνγκο!
Συνοπτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:
Πέμπτη 2/2/2017
•    Έναρξη του Φεστιβάλ με shows από ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών τάνγκο καθώς και με ζωντανή ορχήστρα στο “Cine Κεραμεικός”: 21:00 – 23:00.
•    Milonga (party tango) μετά την παράσταση στον ίδιο χώρο: 23:30 – 03:00.
Παρασκευή 3/2/2017 έως Κυριακή 5/2/2017
•    Μαθήματα Tango: 18 διαφορετικά μαθήματα σε σύνολο 27 ωρών διδασκαλίας. Τα μαθήματα θα παραδοθούν από 3 ζευγάρια διεθνούς φήμης (από Αργεντινή και Τουρκία) στο “Libertango Dance Studio”.
•    Milonga με shows από επαγγελματίες χορευτές τάνγκο: 22:30 – 04:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού “ΑΘΗΝΑΪΣ”.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο website μας www.tangoloversfestival.gr και στη σελίδα μας στο Facebook TangoLoversFestival.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης