Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Δώρο εισιτήρια για τη συναυλία της Lady Gaga με αγορά Smartphones LG στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Δώρο εισιτήρια για τη συναυλία της Lady Gaga με αγορά Smartphones LG στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Η Lady Gaga έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά
Tο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, τη συναυλία της Lady Gaga, θα παρακολουθήσουν δωρεάν οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θα αγοράσουν το νέο, προηγμένο Smartphone LG G3.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε συνεργασία με την LG που είναι Υποστηρικτής της συναυλίας, στέλνουν 1500 τυχερούς στη συναυλία της Lady Gaga, που θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 31 Αυγούστου, όσοι αποκτήσουν το LG G3, τη ναυαρχίδα της LG για το 2014, αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ, το Νο 1 προορισμό  για Smartphones, θα πάρουν δώρο 2 εισιτήρια συνολικής αξίας 99€, για να παρακολουθήσουν από κοντά τη διασημότερη ποπ σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής. Το LG G3, με εντυπωσιακή οθόνη QUAD HD 5.5’, κάμερα 13MP OIS+ με Laser Auto Focus και λήψη selfies με ανίχνευση παλάμης, διατίθεται στα 599,90€  ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE. Ένα εισιτήριο δώρο για τη συναυλία της Lady Gaga περιμένει όμως και όσους επιλέξουν να αγοράσουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα Smartphones LG G2 ή LG G2 mini.
Η Lady Gaga έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball», για μια μοναδική συναυλία, όπου θα παρουσιάσει το πολλαπλά πλατινένιο νέο άλμπουμ της ARTPOP.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το www.lavris.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης