Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Πρεμιέρα για Barclays Premier League μόνο στον ΟΤΕ TV

tags :
Πρεμιέρα για Barclays Premier League μόνο στον ΟΤΕ TV
Όλα τα κορυφαία γεγονότα για την εβδομάδα 14 - 20 Αυγούστου
Δεκαπενταύγουστο με πρεμιέρα σε Barclays Premier League, Κύπελλο Γερμανίας, κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες και έναν Mad Men μαραθώνιο, μπορούν να απολαύσουν στον ΟΤΕ TV οι συνδρομητές του.
Στα αθλητικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην έναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος με 3 αγώνες σε υψηλή ευκρίνεια το Σάββατο 16 Αυγούστου, αλλά και στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Γερμανίας 2014-2015 το Σάββατο 16 Αυγούστου, λίγο πριν την έναρξη της Bundesliga, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT.  
Στα highlights της εβδομάδας περιλαμβάνεται και ο τελικός του τουρνουά ATP 1000 στο Σινσινάτι την Κυριακή 17 Αυγούστου, που θα καλύψει το OTE SPORT 2HD.
Στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA αυτή την εβδομάδα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαύσουν σπουδαίες ταινίες, όπως η πολυβραβευμένη ασπρόμαυρη δραμεντί από τη Γερμανία Oh Boy!, οι οσκαρικοί Απόγονοι του Αλεξάντερ Πέιν, το αριστούργημα του Ίγκμαρ Μπέργκμαν Φάνι και Αλέξανδρος, αλλά και το απολαυστικό Έτσι Πήραμε το Γούντστοκ του Ανγκ Λι, ενώ δεν πρέπει να χάσουν τον μαραθώνιο Mad Men του Sundance Channel, μόνο στον ΟΤΕ TV, που ξεκινάει το Σάββατο 16 Αυγούστου από τον πρώτο κύκλο.  
Δεκαπενταύγουστο με την απολαυστική κωμωδία Απίστευτη Παρασκευή με την Τζέιμι Λι Κέρτις σε πρώτη προβολή θα απολαύσουν επίσης μικροί και μεγάλοι στο Disney Channel.
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα το αγγλικό πρωτάθλημα Barclays Premier League, που μεταδίδεται αποκλειστικά στον OTE TV σε υψηλή ευκρίνεια, με τους αγώνες Μάντσεστερ Γ.-Σουόνσι (14.45, OTE SPORT 1HD), Λέστερ-Έβερτον (17.00, OTE SPORT 1HD) και Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (19.30, OTE SPORT 1HD) το Σάββατο 16 Αυγούστου να ανοίγουν τη σεζόν. Ξεκινάει επίσης στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT το Κύπελλο Γερμανίας 2014-2015, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα ακολουθήσει και η Bundesliga. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση Stuttgarter Kickers- Dortmund (Σάββατο 16 Αυγούστου 16.30, OTE sport2HD) και θα ακολουθήσουν τρεις ακόμη αγώνες για την πρώτη φάση της διοργάνωσης έως τις 18 Αυγούστου.  
Επιπλέον, λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Ισπανία και Ιταλία, ο ΟΤΕ TV μεταδίδει κορυφαία διεθνή φιλικά παιχνίδια, με τον αγώνα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και την Φιορεντίνα το Σάββατο 16 Αυγούστου (21.45, OTE SPORT 1HD) να ξεχωρίζει.
Στο τένις, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Σινσινάτι για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά ATP 1000, που θα μεταδοθεί σε high definition στο OTE SPORT 2HD, την Κυριακή 17 Αυγούστου στις 23.00.
Πρεμιέρες, αγαπημένες ταινίες και κλασικά αριστουργήματα θα μπορούν να απολαύσουν την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE CINEMA.
Ξεχωρίζουν η ασπρόμαυρη δραμεντί για τη γενιά των 20 Oh Boy! του ανερχόμενου Γερμανού Γιαν Όλε Γκέρστερ, που βραβεύτηκε ως «Ανακάλυψη της Χρονιάς» στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου (σε α’ προβολή στο OTE CINEMA 1HD, Πέμπτη 14/8, 21.00), το αγαπημένο οσκαρικό δράμα του Αλεξάντερ Πέιν Οι Απόγονοι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (OTE CINEMA 1HD, Παρασκευή 15/8, 21.00), το αριστούργημα του Ίγκμαρ Μπέργκμαν και βραβευμένο με 4 όσκαρ Φάνι και Αλέξανδρος, που ήταν η τελευταία ταινία του σπουδαίου Σουηδού σκηνοθέτη για τον κινηματογράφο (OTE CINEMA 2, Παρασκευή 15/8, 22.00), αλλά και το απολαυστικό μουσικό δράμα Έτσι Πήραμε το Γούντστοκ του Ανγκ Λι για το διασημότερο ζωντανό μουσικό γεγονός του πλανήτη (OTE CINEMA 2, Κυριακή 17/8, 22.00).
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στις καλύτερες ταινίες των 90s αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει το κλασικό γούεστερν του Γιώργου Κοσμάτου Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο, με τους Κερτ Ράσελ, Βαλ Κίλμερ και Μπιλ Πάξτον (Τρίτη 19/8, 22.00) και η αγαπημένη κωμωδία των αδελφών Φαρέλι Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη, με τους Κάμερον Ντίαζ, Μπεν Στίλερ και Ματ Ντίλον (Τρίτη 19/8, 19.40).
Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας The Colony, με τους Λόρενς Φίσμπερν και Μπιλ Πάξτον θα δουν οι συνδρομητές του OTE TV σε πρώτη προβολή στο Village Cinema, τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στις 22.00.
Με παρουσιαστή τον James May, γνωστό από τη συμμετοχή του στο Top Gear, η νέα σειρά του Discovery Channel,  James May's Man Lab, που ξεκινάει το Σάββατο 16 Αυγούστου (16:20), εξερευνά τις πιο κλασικές ανθρώπινες δεξιότητες, όπως πχ η δημιουργία κατασκευών, που σταδιακά χάνει ο σύγχρονος άνθρωπος, μέσα από διαφορετικά ‘πειράματα’ και δοκιμασίες.    
Πρεμιέρα κάνει επίσης στο Discovery HD Showcase η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Secrets of…, η οποία αποκαλύπτει τις κρυφές αποστολές, άγνωστες τεχνολογίες και απόρρητα προγράμματα των μυστικών υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πρώτο επεισόδιο προβάλλεται την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 17.00.       
Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν στο Disney Channel την οικογενειακή κωμωδία Απίστευτη Παρασκευή με την Τζέιμι Λι Κέρτις και την Λϊντσεϊ Λόχαν να αλλάζουν θέσεις ως μαμά και κόρη, την Παρασκευή 15 Αυγούστου στις 17.00.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης