Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η HSBC επαναπροσδιορίζει την υπηρεσία Wealth Management, HSBC Premier

tags :
Η HSBC επαναπροσδιορίζει την υπηρεσία Wealth Management, HSBC Premier
Τα δυο τελευταία χρόνια, η HSBC έχει επενδύσει σε πλατφόρμες Wealth Management και σε ψηφιακές πλατφόρμες
H HSBC λάνσαρε μια νέα διαφημιστική καμπάνια για την παγκόσμια τραπεζική υπηρεσία HSBC Premier που αποτελεί και την επιτομή των υπηρεσιών Wealth Management της Τράπεζας.
Η καμπάνια ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δέσμευση της Τράπεζας να βοηθά τους πελάτες της να κατανοούν και να οργανώνουν τα οικονομικά τους, υπό το πρίσμα της δικής τους «προσωπικής οικονομίας».
Τα δυο τελευταία χρόνια, η HSBC έχει επενδύσει σε πλατφόρμες Wealth Management και σε ψηφιακές πλατφόρμες, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι καλύπτει τις αυξημένες απαιτήσεις πελατών της υπηρεσίας HSBC Premier, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επιπλέον, με τη νέα διαφημιστική καμπάνια η HSBC επιβεβαιώνει τη στρατηγική της Τράπεζας να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της και να εμβαθύνει τις σχέσεις με τους πελάτες της.
Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος, δήλωσε «Η HSBC εστιάζει στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, αυτή των πελατών της. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πιστοποιημένοι και έμπειροι Προσωπικοί Συνεργάτες της HSBC, με την υποστήριξη ειδικών από ολόκληρο τον κόσμο, παρέχουν στους πελάτες μας εξειδικευμένη γνώση για επενδύσεις στις αγορές του κόσμου και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με παγκόσμια προνόμια.
Είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε πάντοτε όπου και οι πελάτες μας με εναλλακτικά δίκτυα που παρέχουν πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς που διαθέτει ο πελάτης στην ΗSBC διεθνώς, χωρίς χρέωση».
Η υπηρεσία HSBC Premier, συνεχίζει να παρέχει παγκοσμίου επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες σε όποιο σημείο του κόσμου βρίσκονται οι πελάτες μας, και περιλαμβάνουν *:
•    Αναγνώριση status πελάτη ως HSBC Premier, αυτομάτως, σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται η HSBC.
•    Υποστήριξη σε επενδυτικό και χρηματοοικονομικό σχεδιασμό με παγκόσμιες προοπτικές.
•    Πρόσβαση των πελατών σε όλους τους λογαριασμούς που διατηρούν σε παγκόσμιο επίπεδο με την online υπηρεσία “Global View”.
•    Άμεσες, χωρίς χρέωση διεθνείς μεταφορές κεφαλαίων μεταξύ των HSBC λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας “Global Transfers”.
•    Δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού στο εξωτερικό.
•    Πρόσβαση στα Premier Centers (μεταξύ των οποίων Αγγλία, Γαλλία, Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Κατάρ, Αυστραλία).
•    Επείγουσα αντικατάσταση κάρτας μέσα σε 24 ώρες και ανάληψη μετρητών εκτάκτου ανάγκης από οποιοδήποτε υποκατάστημα της HSBC, διεθνώς.
•    Προνομιακές τιμές σε ένα εύρος προϊόντων και υπηρεσιών.
•    24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση με προτεραιότητα.
*Η υπηρεσία HSBC Premier υπόκειται σε τοπικούς περιορισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης