Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η MasterCard εγκαινιάζει τη σελίδα της στο Facebook με ένα παιχνίδι για ποδοσφαιρόφιλους και μοναδικά δώρα

tags :
Η MasterCard εγκαινιάζει τη σελίδα της στο Facebook με ένα παιχνίδι για ποδοσφαιρόφιλους και μοναδικά δώρα
Βάλε γκολ και κέρδισε εισιτήρια για τον αγώνα του UEFA Champions League Olympiacos FC – Malmö FF
Τη δική της σελίδα στο Facebook δημιούργησε η MasterCard για τους Έλληνες fans της με όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τα προϊόντα της που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.
Η παγκόσμια σελίδα της εταιρείας έχει ήδη κερδίσει τους χρήστες, αφού έχει προσελκύσει περισσότερους από 11.5 εκατ. φίλους.
Έχοντας διανύσει μόλις τις πρώτες εβδομάδες της ζωής της με στόχο την ενίσχυση της επικοινωνίας της με το ελληνικό κοινό που ενδιαφέρεται να κινείται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας όσον αφορά στις πληρωμές του, η MasterCard το γιορτάζει με μια μοναδική προσφορά προς τους ποδοσφαιρόφιλους.
Ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει την ευκαιρία στους fans να σκοράρoυν στην εφαρμογή της στο Facebook (στο link: https://apps.facebook.com/contestgruefachamp/) και να κερδίσουν πλούσια δώρα, ανάμεσά τους και διπλά εισιτήρια για τον αγώνα UEFA Champions League Olympiacos FC – Malmö FF που θα διεξαχθεί την Τρίτη 09/12/2014 στις 21.45 στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης!
Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον αγώνα, πέντε ακόμη τηλεοράσεις 32” LED και δέκα τυχεροί βιντεοκάμερες χειρός τελευταίας τεχνολογίας.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου και οι 20 νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση.
Προκειμένου να κερδίσουν τα πολυπόθητα δώρα, οι συμμετέχοντες καλούνται να σκοράρουν πέναλτι για να κερδίσουν όσες περισσότερες συμμετοχές μπορούν, ενώ ο συμμετέχων δεν υποχρεούται να προβεί σε καμία αγορά με κάρτες MasterCard προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή σε αυτόν.
Τα εισιτήρια είναι προσφορά της MasterCard, Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League.
Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard Ελλάδας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε με τους fans μέσω της σελίδας μας στο Facebook, προσφέροντάς τους και αποκλειστικό περιεχόμενο και ευκαιρίες να αποκτήσουν τις δικές τους ανεκτίμητες εμπειρίες από τη MasterCard.
Η σελίδα μας στο Facebook δημιουργήθηκε για να στηρίξει το όραμά μας να κάνουμε τη MasterCard ένα αγαπημένο brand και να παρέχουμε στους υπάρχοντες και στους μελλοντικούς μας πελάτες την απαραίτητη γνώση και τα εργαλεία που θα κάνουν τις συναλλαγές τους πιο γρήγορες, πιο εύκολες και πιο ασφαλείς.
Ελπίζουμε ότι είναι κάτι που θα αγκαλιάσουν οι fans στην Ελλάδα και θα μας επιτρέψει να χτίσουμε πιο ισχυρές σχέσεις μαζί τους».
Ποδόσφαιρο στις πιο ιστορικές στιγμές του και πλούσια δώρα στη σελίδα της MasterCard στο Facebook.
Άλλη μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας από τη MasterCard.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης