Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

H premium ολοκληρωμένη σειρά YOTUEL για λεύκανση & περιποίηση των δοντιών

tags :
H premium ολοκληρωμένη σειρά YOTUEL για λεύκανση & περιποίηση των δοντιών
Smile Looks Good On You
Η YOTUEL, η premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και περιποίησης των δοντιών που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, μας προτρέπει να χαμογελάσουμε άφοβα… με το αστραφτερό χαμόγελο που μας προσφέρει, από την πρώτη κιόλας στιγμή!
Μέσα από ένα συναισθηματικό video (www.yotuel.gr) με το «σύνθημα» Smile Looks Good On You, με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Καγιά και αγαπημένα λαμπερά πρόσωπα, η ΥΟΤUEL μας προσκαλεί να χαμογελάσουμε απαντώντας σε δύο ερωτήσεις: “Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς; Τι είναι το χαμόγελο στη ζωή σου;”
Οι πρωταγωνιστές απαντούν, φορώντας το ολόλευκο YOTUEL χαμόγελό τους, μεταφέροντας τα προσωπικά τους μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας και γίνονται οι φορείς της καμπάνιας Smile Looks Good On You καλωσορίζοντας τα νέα προϊόντα που έρχονται να ολοκληρώσουν τη σειρά της YOTUEL.
Γνωρίστε τη YOTUEL και αναδείξτε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!
Η YOTUEL αποτελεί την premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και καλλυντικής φροντίδας των δοντιών σε 70 χώρες παγκοσμίως. Παρέχοντας μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέρει αποτελεσματική λεύκανση και καλλυντική περιποίηση του σμάλτου, φροντίζοντας για την καλή υγεία των δοντιών. Γνωρίστε τη και ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς προϊόν, της ολοκληρωμένης σειράς ΥΟΤUEL, που θα σας χαρίσει άμεσα το πιο λευκό σας χαμόγελο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης