Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Τα 69α βραβεία BAFTA αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

tags :
Τα 69α βραβεία BAFTA αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV
Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής στο OTE CINEMA 1HD θα ξεκινήσει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 23.30 με το κόκκινο χαλί και τις εμφανίσεις των σταρ και στις 00.00 θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων
Oι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των 69ων βραβείων της βρετανικής ακαδημίας κινηματογράφου (BAFTA), στο OTE CINEMA 1HD.
Η 69η Απονομή των βρετανικών Όσκαρ, που θα μεταδοθεί και φέτος αποκλειστικά από τον OTE TV, θα πραγματοποιηθεί στο Royal Opera House του Λονδίνου με οικοδεσπότη -για 11η συνεχόμενη χρονιά- τον εξαιρετικό Στίβεν Φράι και θα αναδείξει τις καλύτερες ταινίες και ερμηνείες της χρονιάς, αλλά και τις κορυφαίες βρετανικές παραγωγές.
Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής στο OTE CINEMA 1HD θα ξεκινήσει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 23.30 με το κόκκινο χαλί και τις εμφανίσεις των σταρ και στις 00.00 θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και την Χριστίνα Μπίθα.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και με ελληνικούς υπότιτλους, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 22.00, στο OTE CINEMA 2.
Παρακολουθήστε το τρέιλερ για την μετάδοση της απονομής των βραβείων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης