Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Από το Μεγάλο Σορτάρισμα στο Back to the Future, στον OTE TV

tags :
Από το Μεγάλο Σορτάρισμα στο Back to the Future, στον OTE TV
Εβδομάδα 21-28 Απριλίου 2016
Σπουδαίοι αγώνες, όπως Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια, Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ-Έβερτον, Γιουβέντους-Λάτσιο, έρχονται αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT, στην ολοκλήρωση των διαδρομών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και το UEFA Champions League.
Στο μπάσκετ, ξεχωρίζει το Clásico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και οι αγώνες Κλίπερς-Μπλέιζερς και Ρόκετς-Ουόριορς για τα playoffs στο NBA, ενώ Ολυμπιακός και Ρέθυμνο παίζουν για τα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του βραβευμένου με Όσκαρ σεναρίου Το Μεγάλο Σορτάρισμα από τις 28/04 στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND, όπου συνεχίζονται Η Επιστροφή με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει του Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Στο ΟΤΕ CINEMA 2 συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Βιμ Βέντερς, ενώ δεν χάνουμε την εμβληματική sci-fi τριλογία του Ρόμπερτ Ζεμέκις με τον Μάικλ Τζ. Φόξ, Επιστροφή στο Μέλλον στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι, προβάλλονται σε πρώτη προβολή το αγαπημένο animation O Μικρός Πρίγκιπας αλλά και το εξαιρετικό Μακριά από τους Ανθρώπους με τον Βίγκο Μόρτενσεν.

Αθλητικά
Η εβδομάδα αυτή στον ΟΤΕ TV μπορεί να χαρακτηριστεί και ως... η χαρά του κάθε φίλου του ποδοσφαίρου, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή δράση.
Στην Ισπανία, την Τετάρτη 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 34η αγωνιστική της La Liga, που περιλαμβάνει την ανάγκη της Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες. Την επίσκεψη της στo “Ριαθόρ”, όπου θα συναντήσει τη Λα Κορούνια θα καλύψει το OTE SPORT 2HD, στις 21.00. Η Ατλέτικο Μαδρίτης που “έπιασε” στην κορυφή της βαθμολογίας τους Καταλανούς, θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο "Σαν Μαμές" (21.45, OTE SPORT 7HD), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης που ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού, υποδέχεται την Βιγιαρεάλ, έχουσα την καλύτερη άμυνα της λίγκας (23.00, OTE SPORT 2HD).
Μένουμε κι άλλο στην Ισπανία, καθώς το Σάββατο 23 Απριλίου, η “Μπάρσα” υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν στο "Καμπ Νόου", όπου μετράει δύο σερί ήττες για το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά από το 2003 (21.30, OTE SPORT 2HD). Στο “σπίτι” της θα παίξει και η Ατλέτικο Μαδρίτης -με τη Μάλαγα- (19.15, OTE SPORT 2HD), στο τελευταίο ματς πριν υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του UEFA Champions League (Τετάρτη 27/4, 21.45 OTE SPORT 1HD). Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ράγιο Βαγεκάνο (17.00, OTE SPORT 2HD), πριν ταξιδέψει στην Αγγλία για τον πρώτο ημιτελικό του UEFA Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι (Τρίτη 26/4, 21.45, OTE SPORT 1HD).
Στην Barclays Premier League, την Τετάρτη 20 Απριλίου (22.00, OTE SPORT 1HD) θα διεξαχθεί το ντέρμπι του “Μερσεϊσάιντ”, όπου η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Έβερτον, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει το παιχνίδι που "χρωστάει" για την 30η αγωνιστική, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (Tετάρτη 20/4, 22.00, OTE SPORT 5HD) στο "Ολντ Τράφορντ" και είναι η τελευταία της ευκαιρία της να προλάβει το... τρένο για το UEFA Champions League. Η Λέστερ θέλει να συνεχίσει την πορεία για τον τίτλο, την Κυριακή 24 Απριλίου (18.15, OTE SPORT 1HD) εναντίον της Σουόνσι, για την 35η ημέρα. Έτσι, θα κρατήσει μακριά την Τότεναμ που έχει μειώσει στους 5 βαθμούς και υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ (Δευτέρα 25/4, 22.00, OTE SPORT 1HD).
Ο τίτλος στην Serie A ΤΙΜ μπορεί να κριθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την πρωτοπόρο Γιουβέντους (79 βαθμοί) να υποδέχεται την Λάτσιο την Τετάρτη 20 Απριλίου (21.45, OTE SPORT 4HD) για την 34η αγωνιστική και την Κυριακή 24 Απριλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φιορεντίνα (21.45, OTE SPORT 1HD). Αν η “Γιούβε” κάνει το 2/2 και δει τη Νάπολι να χάνει από τη Ρόμα στο “Ολίμπικο” (Δευτέρα 25/4, 16.00, OTE SPORT 1HD), θα στεφτεί πρωταθλήτρια για πέμπτη διαδοχική χρονιά.
Στην Γερμανία, το πρόγραμμα έχει τα ημιτελικά του DFB Pokal. Μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 2-0 επι της Βέρντερ Βρέμης σειρά έχει να μάθουμε ποια εκ των Ντόρτμουντ και Χέρτα Βερολίνου (20/04, 21.30, ΟΤΕ Sport 3HD) θα συμπληρώσουν το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Γερμανίας. Το Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμα έχει Bundesliga και την 31η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί και το Σάλκε-Λεβερκούζεν (Σάββατο 23/4, 19.30, OTE SPORT 3HD), με φόντο μια θέση στο επόμενο UEFA Champions League. Το μενού περιλαμβάνει και το υπ' αριθμόν 1 Nordderby, μεταξύ του Αμβούργου και της Βέρντερ Βρέμης (Παρασκευή 22/4, 21.30, OTE SPORT 1HD).
Η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει να μάθει την αντίπαλο της για τον τελικό του Coupe de France με τις Σοσό και Μαρσείγ να ρίχνονται στη μάχη την Τετάρτη 20 του μήνα (22.00, OTE SPORT 8HD) θέλοντας να κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.
Στην Football League ΟΠΑΠ, η μάχη του τίτλου έχει φτάσει στο κορυφαίο σημείο, με τους Λάρισα και Κασσιόπη να έχουν απομακρυνθεί από τους... διώκτες τους και να εκκρεμεί το ποια θα φορέσει το στέμμα Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο 23 Απριλίου (18.30, OTE SPORT 7HD) και την Κυριακή 24 Απριλίου ο Παναιγιάλειος θα φιλοξενήσει την Κασσιόπη (15.00, OTE SPORT 2HD).
Στο μπάσκετ, ξεχωρίζει το Clásico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης στην 29η αγωνιστική της ACB (Κυριακή 24/4, 13.30, ΟΤΕ SPORT 4HD), ενώ το ΝΒΑ έχει μπει στην καλύτερη φάση του, τα playoffs και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν καθημερινά τις εξελίξεις. Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 05.30, συντονιζόμαστε με το Λος Άντζελες, για το Κλίπερς-Μπλέιζερς (OTE SPORT 4HD) και την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 04.30 με το Χιούστον, για το Ρόκετς-Ουόριορς (OTE SPORT 4HD). Επίσης, για τα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 17.30, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (OTE SPORT 4HD).
Τέλος, στο τένις, σε εξέλιξη βρίσκεται το ΑΤΡ 500 Barcelona, με το κυρίως ταμπλό στο ΟΤΕ SPORT 6HD, ενώ όσα συνέβησαν έως τα προημιτελικά θα προβληθούν στην εκπομπή “Τop Spin” της Παρασκευής 22 Απριλίου (12.30).

Ταινίες και Σειρές 
Η πρεμιέρα του Οσκαρικού Το Μεγάλο Σορτάρισμα από 28/04 ξεχωρίζει στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND. Σε σκηνοθεσία Άνταμ ΜακΚέι και με ένα πλούσιο καστ ηθοποιών, όπως οι Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Μπραντ Πιτ, η ταινία εστιάζει στα οικονομικά εγκλήματα στην αγορά ακινήτων το 2000 μέχρι την κατάρρευση και τη χρεοκοπία της τράπεζας Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008.
Στο OTE CINEMA 1HD, πρεμιέρα κάνει σε Α’ προβολή στην ζώνη Red Carpet Premieres το ψυχολογικό θρίλερ Το Πρόσωπο ενός Αγγέλου, βασισμένο στην πραγματική ιστορία της 27χρονης Amanda Knox, που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συγκατοίκου της το 2007 (Πέμπτη 21 Απριλίου, 21.00), ενώ την Παρασκευή 22 Απριλίου από τις 19.00, δεν χάνουμε την κλασική τριλογία του Ρόμπερτ Ζεμέκις Επιστροφή στο Μέλλον με τις τρεις θρυλικές ταινίες να προβάλλονται back2back στις 19.00, 21.00 & 23.00 αντίστοιχα. To Σάββατο 23 Απριλίου στις 21.00 προβάλλεται στο ίδιο κανάλι το απόλυτο παιδικό παραμύθι του 20ου αιώνα, ο θρυλικός Μικρός Πρίγκιπας σε πρώτη προβολή, ενώ την Κυριακή στην ζώνη Sunday Blockbuster κάνει πρεμιέρα η πολυσυζητημένη ταινία Το Λάθος Αστέρι που βασίζεται σε ένα νεανικό μπεστ-σέλλερ και παρουσιάζει την ρομαντική ιστορία δύο εφήβων καρκινοπαθών. Την Μεγ. Πέμπτη στις 21.00 κάνει πρεμιέρα το εξαιρετικό και βασισμένο σε διήγημα του Αλμπέρ Καμύ Μακριά από τους Ανθρώπους με τον Βίγκο Μόρτενσεν, με φόντο την Αλγερία του 1954.
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στον Βιμ Βέντερς συνεχίζεται με δυο ταινίες back2back την Μεγ. Τρίτη 26 Απριλίου (19.30 & 22.00), την σινεφίλ ταινία Τόσο Μακριά, Τόσο Κοντά, συνέχεια της ταινίας «Τα Φτερά του Έρωτα», με τους Μπρούνο Γκάνζ και Ότο Σάντερ και, σε πρώτη προβολή, το ντοκιμαντέρ Το Αλάτι της Γης με το έργο του κορυφαίου Βραζιλιάνου φωτογράφου και οικολόγου ακτιβιστή Σεμπαστιάο Σαλγκάδο.

Ντοκιμαντέρ
To νέο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel, Sherpa, (Κυριακή 24 Απριλίου, 23.00) ερευνά τα γεγονότα πίσω την τραγωδία στην κοινότητα των Σέρπα στο Έβερεστ, τον Απρίλιο του 2014, όταν μία χιονοστιβάδα σκότωσε 16 ανθρώπους. Στο National Geographic Channel, το θέμα του θανάτου πραγματεύεται το ντοκιμαντέρ Explorer: Faces of Death που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Απριλίου στις 22.00, ενώ ο νέος κύκλος του Animals Gone Wild στο Nat Geo Wild HD, παρουσιάζει την παράξενη συμπεριφορά του φυσικού κόσμου και στιγμές του ζωικού βασιλείου έτσι όπως δεν τις έχουμε δει (Τετάρτη 27 Απριλίου, 21.25). Στη νέα σειρά του Travel Channel HD The Road Less Travelled, ο Jonathan Legg ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο αναζητώντας τις πιο εξωτερικές εμπειρίες (Σάββατο 23 Απριλίου, 22.00).

Παιδικά
Την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 08.35 αρχίζει στο Disney XD o νέος κύκλος της σειράς Πόκεμον με τον Ας και τον Πίκατσου να έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Μουσική
Με αφορμή τη συμπλήρωση 125 χρόνων από τη γέννηση του Σεργκέι Προκόφιεφ, το Mezzo παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό της κλασικής μουσικής. Το αφιέρωμα ξεκινά στις 23 Απριλίου στις 18.00 με το επετειακό γκαλά προς τιμήν του Προκόφιεφ, σε ζωντανή μετάδοση από την Αγία Πετρούπολη και θα συνεχιστεί μέχρι τις 29 Απριλίου με την προβολή παραστάσεων όπερας, μπαλέτου και μοναδικών κονσέρτων του μεγάλου Ρώσου συνθέτη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης