Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA - Έρχεται διόρθωση στις αγορές το Φθινόπωρο - Πτώση 20 - 30% για τον S&P 500

BofA - Έρχεται διόρθωση στις αγορές το Φθινόπωρο - Πτώση 20 - 30% για τον S&P 500
Δεν είναι καλή περίοδος για την αγορά μετοχών
Στο κλαμπ των αναλυτών που προβλέπουν διόρθωση στις αγορές, προστίθεται η Bank of America Merrill Lynch, την οποία τοποθετεί το Φθινόπωρο του 2014.
«Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα», προειδοποιεί και εκτιμά ότι η διόρθωση αναμένεται γύρω στο 10-15% το Φθινόπωρο, καθώς τελειώνει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Federal Reserve και αυξάνονται οι προσδοκίες για αύξηση επιτοκίων, σύμφωνα με τον στρατηγικό αναλυτή της αμερικανικής τράπεζας, Michael Hartnett.
Σύμφωνα με τη BofA Merrill Lynch, κατά τη «σκληρή αναστροφή» που σημειώθηκε την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου, οι μεγάλοι χαμένοι του 2013, όπως οι αναδυόμενες αγορές, τα ομόλογα και ο χρυσός, μετατρέπονται στους μεγάλους κερδισμένους του 2014 και αντιστρόφως, δηλαδή οι μεγάλοι κερδισμένοι της περασμένης χρονιάς, όπως η Ιαπωνία, ο Nasdaq και το δολάριο, γίνονται οι σημερινοί χαμένοι.
Ο Hartnett εκτιμά ότι ο δείκτης βαρόμετρο της Wall Street, S&P 500, θα υποχωρήσει 20% ενδεχομένως και 30% και δεν σίγουρα δεν είναι καλή περίοδος για την αγορά μετοχών.

(Πρώτη ενημέρωση - Παρασκευή 18 Απριλίου 2014, ώρα 07:35)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης