Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Entrepreneur: Η αγορά των applications αναμένεται να αγγίξει τα 77 δισ. δολάρια το 2017 - Έχετε κάποια ιδέα;

tags :
Entrepreneur: Η αγορά των applications αναμένεται να αγγίξει τα 77 δισ. δολάρια το 2017 - Έχετε κάποια ιδέα;
Το 46% των καταναλωτών της αγοράς εφαρμογών δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει για να αποκτήσει το δικαίωμα χρήσης κάποιας εφαρμογής
Αν έχετε κάποια ιδέα για ανάπτυξη εφαρμογής για τα «έξυπνο κινητό» , τότε, ίσως, ήρθε η ώρα να την αναπτύξετε!
Και αυτό γιατί, βραχυπρόθεσμα μπορεί να βρεθείτε με μερίδιο στην αγορά αξίας 77 δισ. δολαρίων.


Οι πωλήσεις των έξυπνων κινητών αναμένεται να είναι υπερδιπλάσιες από αυτές των ηλεκτρονικών υπολογιστών και να αγγίξουν τις 1 δισ. συσκευές παγκοσμίως, το 2015, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.
Αν υπολογίσει κανείς ότι το 46% των χρηστών έξυπνων κινητών απάντησαν ότι έχουν πληρώσει για να αποκτήσουν πρόσβαση και δικαίωμα χρήσης σε κάποια εφαρμογή, εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα λεφτά που διακινούνται στην αγορά των λεγόμενων applications (apps) είναι πολλά.
Το περιοδικό Entrepreneur εξέδωσε άρθρο σχετικό με την εν λόγω έρευνα, στο οποίο αναφέρει ότι ως το 2017, 268 εκατ. αγορές εφαρμογών θα παράγουν συνολικά έσοδα 77 δισ. δολαρίων.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, τα καταναλωτικά κοινά που πιο εύκολα πληρώνουν για να αποκτήσουν μία εφαρμογή είναι οι άνδρες, οι ενήλικες άνω των 30 ετών, οι απόφοιτοι πανεπιστημίου, όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 50 χιλ. δολάρια και όσοι κατοικούν σε μεγάλα αστικά κέντρα.
Οπότε αν έχετε κάποια ιδέα κυνηγήστε την! Η πίτα των 77 δισ. δολαρίων είναι αρκετά μεγάλη και οι ανάγκες που οι χρήστες των εφαρμογών έχουν ή νομίζουν ότι έχουν είναι πολλές.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης