Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Dallara (πρώην ΙΙF): Το δημοψήφισμα διεξάγεται για την ανάδειξη του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδας

Dallara (πρώην ΙΙF): Το δημοψήφισμα διεξάγεται για την ανάδειξη του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδας
Υπάρχουν πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών εντός των τριών πρώτων εβδομάδων του Ιουλίου
Το δημοψήφισμα στην Ελλάδα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, με στόχο την ανάδειξη του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδας, εκτιμά ο Charles Dallara, αντιπρόεδρος της Partners Group και πρώην ισχυρός άντρας του IIF, που πρωτοστάτησε στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, το 2012.
"Το δημοψήφισμα της Κυριακής γίνεται στην πραγματικότητα για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας, στην περίπτωση που ο ελληνικός λαός ψηφίσει ναι στην επιπλέον λιτότητα", προβλέπει ο Charles Dallara, μέσω συνέντευξής του στο πρακτορείο CNBC.
"H αβεβαιότητα έχει αυξηθεί, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης έχει ήδη δηλώσει πως παραιτηθεί, ενώ κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά θα πράξει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας", εξηγεί χαρακτηριστικά.
"Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν είχαν και την καλύτερη εμπειρία συνεργασίας με την κυβέρνηση της Ελλάδας", τονίζει επίσης.
"Υπάρχουν πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών εντός των τριών πρώτων εβδομάδων του Ιουλίου", επισημαίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης