Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Πιθανή μια αντίδραση μετά το αρνητικό σερί των 8 πτωτικών συνεδριάσεων λένε οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Πιθανή μια αντίδραση μετά το αρνητικό σερί των 8 πτωτικών συνεδριάσεων λένε οι αναλυτές
Περιμένουμε μία ακόμα συνεδρίαση μεταβλητότητας με πιθανή ανοδική τροχιά
Με την αγωνία για τυχόν διαγραφές από τους δείκτης MSCI να έχει πλέον απομακρυνθεί, αφού ο οίκος ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον στην αναδιάρθρωση και παραμένουν οι μετοχές ως έχουν, αλλά και με τα θετικά σχόλια του Eurogroup στη φαρέτρα του, το ΧΑ σήμερα θα προσπαθήσει να κινηθεί ανοδικά σε μια προσπάθεια τεχνικής αντίδρασης.
Στα αρνητικά που ενδέχεται να το επηρεάσουν οι δηλώσεις του κ.Τόμσεν, σύμφωνα με τις οποίες να νούμερα δεν βγαίνουν χωρίς μείωση των καταβαλλόμενων συντάξεων.  
Η αγορά αφού κατέγραψε χθες νέο χαμηλό στις 420 μονάδες, αντέδρασε χωρίς να καταφέρει να εξαλείψει τις απώλειες, που άλλωστε ήταν τόσο μεγάλες που ήταν δύσκολο να ανατραπούν.
Ζητούμενο σήμερα, μία καλή αντίδραση με αυξημένες συναλλαγές που θα απομακρύνει την αγορά από τα χαμηλά και θα βελτιώσει και την κακή ψυχολογία των επενδυτών.

Eurobank

Η ψυχολογία παραμένει επιρρεπής και για αυτό περιμένουμε μία ακόμα συνεδρίαση μεταβλητότητας με πιθανή ανοδική τροχιά, λόγω των 8 συνεχόμενων πτωτικών συνεδριάσεων και των θετικών σχολίων από το Eurogroup που έγινε χθες.  

Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να αντιδράσει θετικά σήμερα μετά και τις αναφορές από το Eurogroup, αν και οι δηλώσεις του κ.Τόμσεν μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης