Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Βελτίωση της επενδυτικής ψυχολογίας στο ΧΑ και επιστροφή στην κανονικότητα - Συσσώρευση με πιθανότητα νέας ανόδου

tags :
Βελτίωση της επενδυτικής ψυχολογίας στο ΧΑ και επιστροφή στην κανονικότητα  - Συσσώρευση με πιθανότητα νέας ανόδου
Στο επίκεντρο οι μετοχές των τραπεζών που λόγω της καθυστέρησης στην διαδικασία της αξιολόγησης δεν ακολούθησαν την πορεία άλλων blue chips και είχαν απόδοση χειρότερη της αγοράς
Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα μετά τα αποτελέσματα του Eurogroup σημειώνουν οι αναλυτές και το ΧΑ μπορεί να βελτιώσει την αποτίμησή του και να κοιτάξει υψηλότερα με αιχμή τις τραπεζικές μετοχές.
Στις τελευταίες τέσσερις συνεδριάσεις η αγορά ενισχύθηκε σημαντικά αλλά παρά την άνοδο οι αναλυτές εκτιμούν πως υπάρχει περιθώριο για συνέχεια ή τουλάχιστον το ΧΑ σήμερα να κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Με την συμφωνία του Eurogroup η εμπιστοσύνη των επενδυτών αποκαθίσταται σταδιακά καθώς το προηγούμενο διάστημα λόγω της καθυστέρησης παρατηρήθηκε εκροή καταθέσεων και νέα αύξηση των κόκκινων δανείων, εξέλιξη αρνητική για τις μετοχές των τραπεζών.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στην κρίσιμη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελάριου με την επικεφαλής του ΔΝΤ.

Euroxx

Το ΧΑ μπορεί να κρατήσει τα τρέχοντα επίπεδα και να κινηθεί υψηλότερα, καθώς η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα.

Beta

Μετά από τέσσερις συνεδριάσεις ανόδου περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Γ.Κ.  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης