Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

"Neutral" δηλώνει για τη μετοχή της Tesla η Citigroup - Τιμή στόχος τα 357 δολάρια

tags :
μετοχή της έχει ενισχυθεί 52% φέτος
Ουδέτερη αξιολόγηση (neutral) αποδίδουν οι αναλυτές της Citigroup στη μετοχή της Tesla, η τιμή της οποίας βρίσκεται λίγο πριν το καμπανάκι στη Wall Street σήμερα, Πέμπτη, στα 326 δολάρια, με άνοδο 1,11%.
Οι ίδιοι δηλώνουν μεν αισιόδοξοι για την πορεία της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας των ΗΠΑ -με κεφαλαιοποίηση πάνω από 57 δισ. δολάρια- αλλά κρατούν μικρό καλάθι, καθώς δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει ετήσιο κέρδος.
Η Citi αναμένει να δει την πορεία της μετοχής της αφού υπάρξουν "πειστικά σημάδια" για την κανονική και ικανοποιητική ροή της παραγωγής του Model 3.
Η Tesla είχε πει νωρίτερα μέσα στο έτος ότι αναμένεται να παράγει πάνω από 5.000 μοντέλα "3" εβδομαδιαίως έως το τέλος του 2017, και 10.000 οχήματα εβδομαδιαίως "σε κάποιο σημείο το 2018".
Τα προηγούμενα λανσαρίσματα των μοντέλων "S" και "X" για την Tesla χαρακτηρίστηκαν από καθυστερήσεις στην παραγωγή και αρχικά προβλήματα ποιότητας.
"Οι επόμενοι 12 μήνες είναι κρίσιμοι για την Tesla", επισημαίνει η Citi θέτοντας ως τιμή στόχο για τη μετοχή της εταιρείας τα 357 δολάρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή της έχει ενισχυθεί 52% φέτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης