Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bank of America Merrill Lynch: Όποιος θέλει να διπλασιάσει τα κεφάλαια του την επόμενη διετία... να επενδύσει στην Ασία

tags :
Bank of America Merrill Lynch: Όποιος θέλει να διπλασιάσει τα κεφάλαια του την επόμενη διετία... να επενδύσει στην Ασία
Οι αναδυόμενες αγορές της Ασίας έχουν σημαντικά περιθώρια ανόδου
Υπάρχει μία "καυτή" περιοχή της παγκόσμιας χρηματιστηριακής αγοράς που έχει σημαντικά περιθώρια ανόδου.
Και αυτή είναι οι αναδυόμενες αγορές της Ασίας.
Αυτό αναφέρουν οι αναλυτές της Bank of America Merrill Lynch, οι οποίοι πιστεύουν ότι αν και ο δείκτης των ΗΠΑ, ο S&P 500, έχει δείξει κάποια σοβαρή δύναμη, καταγράφοντας κέρδη 12% φέτος, με βάση τις συγκρίσεις με τις ανόδους του παρελθόντος, οι αναδυόμενες αγορές της Ασίας έχουν σημαντικά περιθώρια ανόδου.
Μάλιστα, αναφέρουν ότι οι εισηγμένες που δραστηριοποιούνται στα ασιατικά ακίνητα θα μπορούσαν να συνεχίσουν να ανεβαίνουν έως ότου αντιμετωπίσουν ύφεση ή αποτιμήσεις που επεκτείνονται σε price to book value σε αναλογία 3x.
"Θεωρούμε ότι ένα σημαντικό ανοδικό ξέσπασμα στις μετοχές της Ασίας / ΕΜ είναι δικαιολογημένο", γράφει ο Ajay Kapur της BAML.
"Συνιστούμε στους επενδυτές να αυξήσουν την έκθεση εάν δεν το έχουν ήδη και να αφήσουν τους 'ταύρους' να κάνουν τη δουλειά τους".
Ποιες είναι, λοιπόν, οι χώρες που ο Kapur αναφέρεται;
Συγκεκριμένα λέει ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι overweight σε Κορέα, Κίνα, Ταϊβάν και Τουρκία, με φθίνουσα σειρά εμπιστοσύνης.
Για το πλήρες πλαίσιο γύρω από την κλήση του BAML, εδώ είναι η ανάλυσή τους για τις προηγούμενες bull market στις ασιατικές αγορές:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης