Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ: Να ξεχάσουν την υπογραφή μας σε μνημόνια - Όσοι φλερτάρουν με την ίδεα, ας το ξεχάσουν

tags :
Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ: Να ξεχάσουν την υπογραφή μας σε μνημόνια - Όσοι φλερτάρουν με την ίδεα, ας το ξεχάσουν
"Ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει εκλογές, αν τον καλέσει ο κ. Σαμαράς σε συνάντηση"
Για "νέο μνημόνιο με τα ίδια δανεικά" κατηγορεί την κυβέρνηση ο Νίκος Παππάς, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα σημειώνει ότι στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός καλέσει σε συνάντηση τον Αλέξη Τσίπρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ζητήσει άμεσα τη διεξαγωγή εκλογών.
Σε ό,τι αφορά τις φήμες πως ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται πιέσεις εντός και εκτός για να υπογράψει μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, ο Νίκος Παππάς σημειώνει με νόημα ότι "γνωρίζουμε πως ορισμένοι φλερτάρουν με την ιδέα να ζητήσουν την υπογραφής μας σε μνημόνιο, για να προσπαθήσουν εκ των υστέρων να μας φορτώσουν την αποτυχία τους. Καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει ερήμην του λαού, όπως έκανε η Νέα Δημοκρατία. Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς".
Ερωτηθείς σχετικά με τα ανοίγματα για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και τις συνεργασίες που έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ξεκαθαρίζει ότι "δεν είμαστε πλυντήριο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε σκατζόχοιροι". Πάντως εμφανίζεται ιδιαίτερα προσεκτικός, σημειώνοντας ότι "η γενικευμένη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ φαίνεται δύσκολη", για να συμπληρώσει ωστόσο ότι "τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί". Επιχειρηματολογώντας για τη συγκεκριμένη συνεργασία για την οποία δέχεται τα πυρά της κυβέρνησης απαντά ότι "οι πιο απίθανες και ακραίες συνεργασίες έγιναν για την εφαρμογή του μνημονίου".

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης