Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Eurobank: Με 9 άτοκες δόσεις και 5% Επιστροφή στο πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ

tags :
Eurobank: Με 9 άτοκες δόσεις και 5% Επιστροφή  στο πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ
Με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank
Η Eurobank και η ΕΚΟ, με στόχο την ουσιαστική βοήθεια και στήριξη των πελατών τους, αλλά και την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ατομικών και οικογενειακών αναγκών, προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και με 5% Επιστροφή.
Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank, να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και τις 30 Απριλίου 2015 και να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα χρεώνοντας το ποσό σε 9 άτοκες δόσεις.
Επιπλέον, οι πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή εξασφαλίζουν στους κατόχους τους ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης από 29/10-29/11/2014 σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ κερδίζουν 5% Επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, καθώς και τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των άτοκων δόσεων και στο πρόγραμμα Επιστροφή, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στην εφαρμογή «Επιστροφή app» για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης