Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Βρετανία: Ισόπαλοι στο 34% Εργατικοί - Συντηρητικοί σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση

tags :
Βρετανία: Ισόπαλοι στο 34% Εργατικοί - Συντηρητικοί σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση
Κανένας δεν φαίνεται να εξασφαλίζει την πλειοψηφία
Καθώς απομένουν πλέον μόνο μερικές εβδομάδες ως τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαΐου στη Βρετανία, το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα του David Cameron και το Εργατικό Κόμμα, η αξιωματική αντιπολίτευση, συγκεντρώνουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό των προθέσεων ψήφου, το 34%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov για την εφημερίδα The Sun η οποία δημοσιεύθηκε χθες Παρασκευή.
Το ποσοστό των Εργατικών και των Τόρις παρέμεινε αμετάβλητο στο 34% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση της YouGov, η οποία διεξάγεται καθημερινά.
Το ποσοστό του Κόμματος της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) παρέμεινε επίσης αμετάβλητο στο 14%, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες αύξησαν το δικό τους ποσοστό στο 9% (+2%), ενώ το ποσοστό των Πρασίνων επίσης παρέμεινε αμετάβλητο στο 5%, έγραψε η Sun.
Από την αρχή της χρονιάς κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχει καταφέρει να πάρει ή να συντηρήσει ένα προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις που να ξεπερνά το συνηθισμένο όριο του στατιστικού σφάλματος των ερευνών αυτού του είδους (±3%).
Σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ούτε οι Τόρις, ούτε οι Εργατικοί θα εξασφαλίσουν την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο των 650 εδρών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης