Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Up - to - date γνώση από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για Στελέχη» του ΟΠΑ

tags :
Up - to - date γνώση από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για Στελέχη» του ΟΠΑ
Το Πρόγραμμα εντάχθηκε πρόσφατα στο CFA Institute University Recognition Program
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών, (http://postbanking.aueb.gr/gr) με 20 χρόνια λειτουργίας, είναι ένα από τα πρώτα προγράμματα στην Ελλάδα στον κλάδο της τραπεζικής, που προσέφεραν τη δυνατότητα σε εργαζόμενους να αποκτήσουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) ενώ συνεχίζουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά ασταθή και δύσκολη εθνική και διεθνή οικονομική συγκυρία, όπως επίσης και την εντεινόμενη πολυπλοκότητα των χρηματοπιστωτικών αγορών, το ΠΜΣ στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών  με την εξειδικευμένη και up –to – date γνώση στους τομείς της τραπεζικής και χρηματοοικονομικής είναι το πλέον ενημερωμένο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα στον τομέα του.
Τα μέλη ΔΕΠ που διδάσκουν στο ΠΜΣ είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, ενεργοί ερευνητικά, με αισθητή παρουσία στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, με συνεργασίες και επαφές με επιχειρήσεις και οργανισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.
Στο πρόγραμμα διδάσκουν επίσης διακριμένα στελέχη επιχειρήσεων, που φέρνουν στην αίθουσα την εμπειρία και τις γνώσεις τους για τις πλέον τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.
Το Πρόγραμμα προσφέρει σε όλους τους φοιτητές του επιμορφωτικά σεμινάρια στις βάσεις δεδομένων Reuters και Bloomberg.
Το Πρόγραμμα εντάχθηκε πρόσφατα στο CFA Institute University Recognition Program.
Μέσω της αναγνώρισης αυτής, ο διεθνής οργανισμός CFA® (Chartered Financial Analyst Institute) πιστοποιεί ότι το συγκεκριμένο ΠΜΣ προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του ινστιτούτου για την απόκτηση του διεθνώς καταξιωμένου επαγγελματικού τίτλου που απονέμει το CFA® Institute. ( http://postbanking.aueb.gr/gr)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης