Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Σας αρέσει το νέο VW Scirocco;

tags :
Σας αρέσει το νέο VW Scirocco;
Εντείνονται οι φήμες που θέλουν την γερμανική εταιρία να επαναφέρει ονομασίες και μοντέλα από το παρελθόν. Κάτι που ταιριάζει γάντι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Η Volkswagen εξετάζει την αναβίωση του εμβληματικού κουπέ Scirocco, το οποίο θα επιστρέψει ως ηλεκτρικό με ένα ρετρό στυλ που θα εμπνέεται από τη δεκαετία του 1970 και θα ταυτόχρονα θα εναρμονίζεται με το ID. σχεδιασμό.
Το όλο πρότζεκτ αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης κατεύθυνσης εντός της Volkswagen σχετικά με ένα πρόγραμμα παραγωγής ενός πραγματικού ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. Σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται η ανάπτυξη μιας 4ης γενιάς Porsche Boxster/ Cayman, μια έκδοση παραγωγής του concept Cupra Dark Rebel και ένα Audi TT επίσης 4ης γενιάς.
Σε αντίθεση με το ηλεκτρικό Golf, το οποίο πρόκειται να υιοθετήσει τη νέα πλατφόρμα SSP της Volkswagen, το νέο Scirocco προορίζεται να βασίζεται σε μια ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση της πλατφόρμας PPE που αναπτύχθηκε για τα επερχόμενα ηλεκτρικά Boxster/Cayman.
Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει ευελιξία με διαφορετικά μήκη μεταξονίου, πλάτη τροχού και υποστηρίζει τόσο προσθιοκίνητες, πισωκίνητες όσο και twin-motor, τετρακίνητες διατάξεις (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης