Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την ευρύχωρη Mercedes-Benz B 200

tags :
Δοκιμάζουμε την ευρύχωρη Mercedes-Benz B 200
Εξωτερικά η Mercedes-Benz B-Class δεν θα μπερδέψει κανέναν για το τι μέρους του λόγου είναι
Κάποτε η κατηγορία των MPV αποτελούσε ίσως την πρακτικότερη λύση για τις οικογένειες που ήθελαν οι μετακινήσεις τους να διακρίνονται για την άνεση και την ευελιξία στη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρου.
Στις μέρες μας, η κατηγορία των SUV έχει αλώσει και τις καρδιές των οικογενειαρχών. Και πράγματι, οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν έχουν και πολλά κίνητρα, απέναντι στην κυριαρχία των SUV, που προσφέρουν και μία σχετική ελευθερία μακριά από την άσφαλτο ή πάνω… στα πεζοδρόμια.
Έτσι η γκάμα τους στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν περιλαμβάνει αυτοκίνητα με σαφή τον οικογενειακό προσανατολισμό, όπως για παράδειγμα κάνει η Mercedes-Benz με την B-Class.
Αν και πολλοί μπορεί να μιλήσουν για το οικογενειακό alter ego της A-Class, η B-Class προσφέρει καλύτερους χώρους, υψηλότερη πρακτικότητα και όλα αυτά με τη σφραγίδα ποιότητας της Mercedes. Για αυτό τις μέρες που το είχαμε στη διάθεσή μας, φορέσαμε το κοστούμι του “οικογενειάρχη” και οδηγήσαμε την ανανεωμένη εκδοχή της Mercedes B-Class, που πλέον αντικαθιστά την μικρότερη (Β180) και προσφέρεται πλέον ως Β200 με απόδοση στους 163 ίππους.
Εξωτερικά η Mercedes-Benz B-Class δεν θα μπερδέψει κανέναν για το τι μέρους του λόγου είναι. Μετά την πρόσφατη ανανέωση της, τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, αλλά και οι προφυλακτήρες είναι τα σημεία που δέχτηκαν τις πινελιές των σχεδιαστών της φίρμας, χωρίς ωστόσο να αλλάξουν τη σιλουέτα της (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης