Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Toyota: 4 εργάσιμες και τρία ρεπό την εβδομάδα

tags :
Toyota: 4 εργάσιμες και τρία ρεπό την εβδομάδα
Η Toyota καινοτομεί στον χώρο εργασίας, εισάγοντας ένα νέο σύστημα εργασίας που επιτρέπει σε ορισμένους υπαλλήλους γραφείου και τεχνικούς να απολαμβάνουν τρεις ημέρες ρεπό την εβδομάδα, χωρίς να μειωθούν οι συνολικές ώρες εργασίας ή ο μισθός τους
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες της εταιρείας να αυξήσει τα κίνητρα των εργαζομένων και να διατηρήσει το εξειδικευμένο προσωπικό της, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και αυτονομία.
Το νέο σύστημα της Toyota, σε αντίθεση με το ισχύον σύστημα ευέλικτου χρόνου εργασίας που απαιτεί τουλάχιστον δύο ώρες εργάσιμης ημέρας, επιτρέπει στους εργαζομένους να συγκεντρώνουν περισσότερες ώρες σε λιγότερες ημέρες.
Έτσι, οι συνολικές εβδομαδιαίες ώρες παραμένουν οι ίδιες, αλλά η κατανομή τους γίνεται με πιο ευέλικτο τρόπο.
Το σύστημα αυτό θα εφαρμοστεί κυρίως σε τομείς όπως οι πωλήσεις, οι προμήθειες, τα logistics, η ανάπτυξη λογισμικού, η ανάπτυξη οχημάτων και ο ποιοτικός έλεγχος.
Οι συζητήσεις μεταξύ εργατικού δυναμικού και διοίκησης θα οριστικοποιήσουν τις αναθέσεις εργασίας και τις μεθόδους αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας ότι η μετάβαση θα είναι ομαλή και αποτελεσματική (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης