Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

O G. Pyatt συνάντησε το ελληνοαμερικανικό λόμπι

O G. Pyatt συνάντησε το ελληνοαμερικανικό λόμπι

Στον απόηχο του πρόσφατου ταξιδιού του στην Άγκυρα.
Συνάντηση με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffry Pyatt είχαν οι εκπρόσωποι του ελληνοαμερικανικού λόμπι στην Ουάσινγκτον χθεςΤρίτη, μαζί με το βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Jonathan Cohen. Όπως ήταν φυσικό συζητήθηκαν οι πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ελληνοαμερικανού λομπίστα Mike Manatos στον απόηχο του πρόσφατου ταξιδιού που έκανε ο κ. Pyatt στην Άγκυρα, όπου συνόδευσε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Rex Tillerson κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία.
Από ελληνικής πλευράς έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών ο πρόεδρος του American Hellenic Institute Νίκος Λαρυγγάκης, ο εκτελεστικός διευθυντής της AHEPA Βασίλης Μωσαϊδης, καθώς και ο Paul Glastris, στενός συνεργάτης και πρώην λογογράφος του Bill Clinton.
«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δύο από τους καλύτερους διπλωμάτες της χώρας μας (Geoffry Pyatt, Jonathan Cohen) στην πρώτη γραμμή σε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας», ανέφερε ο Mike Manatos μετά το τέλος της συνάντησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης