Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Επίσκεψη Στεφανή σε Πάτμο, Λειψούς, Αρκιούς και Σάμο ενόψει Πάσχα

Επίσκεψη Στεφανή σε Πάτμο, Λειψούς, Αρκιούς και Σάμο ενόψει Πάσχα

Ο Α. Στεφανής το Μεγάλο Σάββατο επισκέφθηκε τους Αρκιούς

Στην Πάτμο, τους Λειψούς, τους Αρκιούς, αλλά και τη Σάμο μετέβη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και σήμερα, το Μεγάλο Σάββατο.
Ειδικότερα, ο κ. Στεφανής το Μεγάλο Σάββατο, επισκέφθηκε τους Αρκιούς και συναντήθηκε με κατοίκους του νησιού και με τον μοναδικό μαθητή Χρήστο Καμπόσο, για τον οποίο δρομολογείται η ένταξη στην παρακολούθηση των μαθημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μέριμνα της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Ακόμη, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ», στη Σάμο, όπου αντάλλαξε αναστάσιμες ευχές με το εν υπηρεσία προσωπικό.

Πάτμο και Λειψούς

Τη Μεγάλη Παρασκευή ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε το Τάγμα Εθνοφυλακής (ΤΕ) Πάτμου, όπου αντάλλαξε ευχές με το εν υπηρεσία προσωπικό.
Στη συνάντησή του με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Ελευθέριο Πέντε, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή.
Ακόμη, προσκύνησε στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης και στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, όπου λειτουργεί και Μουσείο.
Στο λιμάνι της Πάτμου, συνάντησε τον Λιμενάρχη και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος.
Στη συνέχεια, μετέβη στους Λειψούς, όπου παρέστη στην Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου στην Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου, και το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου παρέστη στη Θεία Λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης. Επίσης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Φώτη Μάγγο.
stefanis4.JPG

stefanis1_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης