Άμυνα – Διπλωματία

Αβραμόπουλος: Μία συνάντηση Μητσοτάκη – Erdogan θα λειτουργήσει καταλυτικά

Αβραμόπουλος: Μία συνάντηση Μητσοτάκη – Erdogan θα λειτουργήσει καταλυτικά
«Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί μια πολιτική σύνεσης και ευθύνης, προασπίζοντας τα εθνικά μας συμφέροντα και εκπέμποντας μηνύματα στην άλλη πλευρά» είπε ο πρώην επίτροπος Μετανάστευσης
Σχετικά Άρθρα

Η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας στρέφεται προς τα μέσα, σχολίασε ο πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και επανέλαβε πως η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια γραμμή.
«Η δικιά μας πολιτική είναι ξεκάθαρη» σημείωσε εξηγώντας πως παρά τις μεγάλες δυσκολίες ο μόνος δρόμος επίλυσης των διαφορών είναι ο διάλογος.
«Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί μια πολιτική σύνεσης και ευθύνης, προασπίζοντας τα εθνικά μας συμφέροντα και εκπέμποντας μηνύματα στην άλλη πλευρά» συνέχισε και εκτίμησε πως μια συνάντηση με τον Tayyip Erdogan θα λειτουργήσει καταλυτικά», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Αναφερόμενος στην πανδημία και την επιστροφή στην κανονικότητα τόνισε πως «κάτι αισιόδοξο διαφαίνεται στον ορίζοντα» και συμπλήρωσε πως για ακόμα μια φορά δοκιμάζεται το μέλλον της Ευρώπης.
Εκτίμησε πως η συνάντηση στο Πόρτο ήταν κατώτερη των περιστάσεων σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει υπάρξει πρωτοπόρος.
«Η Ευρώπη είναι η πρώτη Περιφέρεια στον κόσμο που παράγει εμβόλια» είπε και επεσήμανε τη σημασία να ενισχυθούν οι τρίτες χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης