Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη - Aξιολόγηση προτάσεων για την προμήθεια 4 νέων Φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού

Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη - Aξιολόγηση προτάσεων για την προμήθεια 4 νέων Φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού

Έγινε δεκτή η εισήγηση να εξεταστούν οι περαιτέρω δυνατότητες αξιολόγησης προμήθειας Φ/Γ από  Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α,  Ιταλία, Ολλανδία

Σχετικά Άρθρα

Για την αξιολόγηση των προτάσεων που έχουν υποβληθεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως προς την ενίσχυσή του με τέσσερις νέες φρεγάτες, ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πολιτική και τη Στρατιωτική Ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, έλαβαν μέρος ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Ν. Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων. Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στ. Πετράκης ΠΝ, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, Α. Οικονόμου, ο Γενικός Διευθυντής ΓΔΑΕΕ, Αρ. Αλεξόπουλος, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας , Θ. Ντόκος και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρ. Δημητριάδης.
Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε δεκτή η εισήγηση να εξεταστούν οι περαιτέρω δυνατότητες αξιολόγησης προμήθειας Φ/Γ από τις χώρες που παρατίθενται ακολούθως κατ’ αλφαβητική σειρά: Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α Ιταλία, Ολλανδία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης