Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Αυτό είναι το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης Erdogan στην Κύπρο

Αυτό είναι το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης Erdogan στην Κύπρο
Στις 13.30 το μεσημέρι της Τρίτης (20/7), o Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις
Σχετικά Άρθρα

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Recep Tayyip Erdogan στην Κύπρο δημοσιεύουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου (Ercan) λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου.
Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η yeniduzen, θα μεταβεί στην αποκαλούμενη Βουλή του ψευδοκράτους, απ’ όπου λέγεται ότι θα ανακοινώσει «καλά νέα για την Βόρεια Κύπρο».
Μάλιστα η συνεδρίαση της λεγόμενης Βουλής θα πραγματοποιηθεί ειδικά λόγω της παρουσίας Erdogan στα κατεχόμενα.

Συνάντηση με τον Tatar

Η Κibris postasi αναφέρει ότι αμέσως μετά, στις 17:30, θα βρεθεί στο λεγόμενο Προεδρικό του ψευδοκράτους για συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ersin Tatar και φορείς των Τουρκοκυπρίων.
Στις 19:30 το απόγευμα, η τουρκική αντιπροσωπεία αναμένεται να βρίσκεται στο στάδιο Ataturk της κατεχόμενης Λευκωσίας για ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ διάσημων προσωπικοτήτων της showbiz και πολιτικών, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.
Σε ό,τι αφορά την Τρίτη, 20 Ιουλίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσευχή στο τζαμί Hala Sultan, τελετή στο μνημείο του Ataturk, καθώς και παρέλαση η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Φαζίλ Κιουτσούκ, παρουσία του Erdogan.
Στις 13.30 το μεσημέρι της Τρίτης (20/7), o Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις από το ξενοδοχείο Concorde.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης