Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Anadolu: Η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική αποστολή φτάνει στην Ελλάδα

Anadolu: Η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική αποστολή φτάνει στην Ελλάδα
Τo Anadolu σημειώνει πως μεγάλος αριθμός αρμάτων μάχης, εκτοξευτήρων, πυροβόλων όπλων κ.α. θα φτάσουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες

«Η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική αποστολή αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τον Νοέμβριο» αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu στην στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα του, σχολιάζοντας πως η Ουάσιγκτον δίνει ιδιαίτερη σημασία στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ενισχύοντας την παρουσία της στα Βαλκάνια και στη Μαύρη Θάλασσα.
Τo Anadolu σημειώνει πως μεγάλος αριθμός αρμάτων μάχης, εκτοξευτήρων, πυροβόλων όπλων κ.α. θα φτάσουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες, στο πλαίσιο μεγάλης στρατιωτικής αποστολής την οποία και χαρακτηρίζει «πρωτοφανή».
Η αμερικανική στρατιωτική αποστολή, σχετίζεται με μεγάλη νατοϊκή άσκηση που θα πραγματοποιηθεί στην Ρουμανία, στη Βουλγαρία, τα Βαλκάνια και την κεντρική Ευρώπη. Πολλά στρατιωτικά οχήματα και εξοπλισμός θα φτάσουν στην περιοχή, ανάμεσά τους ελικόπτερα τύπου Romeo, Sikorsky και Chinook, καθώς και άρματα μάχης M1 Abrams κ.α.
φαδφαδσφ.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης