Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Τούρκος αντιδήμαρχος κολύμπησε από το Καστελόριζο στα τουρκικά παράλια - Άνοιξε σημαία της «ανεξάρτητης δυτ. Θράκης»

Τούρκος αντιδήμαρχος κολύμπησε από το Καστελόριζο στα τουρκικά παράλια - Άνοιξε σημαία της «ανεξάρτητης δυτ. Θράκης»
«Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στη νεολαία της Τουρκικής Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης» έγραψε ο Τούρκος αντιδήμαρχος, ανοίγοντας τη σημαία της ανεξάρτητης δυτικής θράκης
Σχετικά Άρθρα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις, με τελευταίο συμβάν αυτό με τον Τούρκο αντιδήμαρχο στην περιοχή της Προύσας να κολυμπά 7,1 χλμ από το Καστελόριζο έως το Κας στα τουρκικά παράλια και μετά να σηκώνει τη σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.
Ειδικότερα, ο Hasanoglu, αντιδήμαρχος του Οσμανγκάζι Προύσας, συμμετείχε σε κολυμβητικό αγώνα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης "Lycian Kas” που διοργανώνεται για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Κας, και κολύμπησε 7,1 χλμ από το Καστελόριζο έως τα τουρκικά παράλια.
Το φεστιβάλ έχει σύνθημα "Δυο χώρες – Ένας αγώνας” και στόχος του είναι η ειρήνη και η φιλία των δύο λαών, όμως ο Τούρκος αντιδημαρχος δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να προκαλέσει.
"Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας σε 2 ώρες και 41 λεπτά.
Στη "Γαλάζια Πατρίδα” κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο. Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στη νεολαία της Τουρκικής Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης” έγραψε ο Τούρκος αντιδήμαρχος, ανοίγοντας τη σημαία της ανεξάρτητης δυτικής θράκης.

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης