Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Nέα επίθεση Εrdogan: Οι Έλληνες μας παρενοχλούν αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από πιόνια του ΝΑΤΟ - Θα γίνουμε η μάστιγά τους

Nέα επίθεση Εrdogan: Οι Έλληνες μας παρενοχλούν αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από πιόνια του ΝΑΤΟ - Θα γίνουμε η μάστιγά τους
Συνεχίζει τη ρητορική μίσους κατά των Ελλήνων ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan
Σχετικά Άρθρα

Συνέχεια δίνει στη ρητορική μίσους κατά των Ελλήνων ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την Τελετή Παραλαβής Διπλωμάτων στο Ναυτικό και την Αεροπορία στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε:
«Είμαστε η μάστιγα όσων μας διάκεινται εχθρικά απέναντί μας»
Αντιδρώντας στην υποτιθέμενη παρενόχληση των τουρκικών μαχητικών από τα ελληνικά ραντάρ, επεσήμανε: «Γνωρίζουμε ότι αυτοί που προκαλούν αναταραχή στο Αιγαίο σε κάθε ευκαιρία, παρενοχλώντας μας, είναι απλώς πιόνια του ΝΑΤΟ και τον πραγματικό αγώνα δίνουν αυτοί που βρίσκονται από πίσω τους».  

«Γνωρίζουμε»…

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πού μετέφερε τη δύναμή του το ΝΑΤΟ, που δεν μας στήριξε στο απόγειο των απειλών κατά της χώρας μας.
Γνωρίζουμε τις προθέσεις εκείνων που ρίχνουν όπλα σε τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο και ειδικά δίπλα στα σύνορα μας τω, ενώ δεν μας τα πουλούν», ανέφερε στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο για τον οποίο η ΕΕ, την οποία περιμένουμε στην πόρτα της, μας αποκλείει και δεν μας κάνει κράτος μέλος, μας μέσω της μαριονέτας της οποίας το σχοινί κρατούν στα χέρια τους.
Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στους ναυτικούς της χώρας για τους οποίους είπε ότι «είναι πολεμιστές στα χνάρια των διαβόητων αρχηγών που μετέτρεψαν τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη».
Παράλληλα μίλησε και για τα εξοπλιστικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χάρη στα όπλα της η Τουρκία είναι «μπελάς όσων είναι εχθροί της στον κόσμο»:
«Πλέον πλέουμε στις θάλασσές μας με τις φρεγάτες μας.
Κάποιος όμως περιμένει κάτι από κάπου.
Υπάρχουμε με τα μη επανδρωμένα μας, τα οπλισμένα μη επανδρωμένα μας και τα Akıncı μας.
Τώρα είμαστε με τον Gökbey μας.
Τώρα, με αυτά τα όπλα, είμαστε ο μπελάς όσων μας είναι εχθροί στον κόσμο.
Δεν είμαστε πλέον μια χώρα που θαυμάζει άλλες χώρες στον κόσμο με τις δυνατότητες που έχει.
Τελείωσε αυτά τώρα είναι ιστορία», δήλωσε. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης