Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Erdogan σε Αναστασιάδη: Μην κατεβαίνεις το πηγάδι με το σκοινί άλλων – Εσύ… φεύγεις σε λίγο καιρό

Erdogan σε Αναστασιάδη: Μην κατεβαίνεις το πηγάδι με το σκοινί άλλων – Εσύ… φεύγεις σε λίγο καιρό
Η ολιγόλεπτη συνομιλία Νίκου Αναστασιάδη και Erdogan

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία του με τον Νίκο Αναστασιάδη αναφέρθηκε ο Recep Tayyip Erdogan, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους κατά την πτήση επιστροφής από την Πράγα, παραθέτοντας μάλιστα λεπτομέρειες.
Όπως μεταδίδει το κυπριακό Sigmalive.com, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: "Και απόψε (σ.σ. χθες) ο Αναστασιάδης είπε ‘να συναντηθούμε, να μιλήσουμε’. Έβαλε και κάποιους ενδιάμεσους. Του είπα, 'πρόεδρε, εσύ φεύγεις τώρα άλλωστε'. Φεύγει σε δύο μήνες. Του είπα: ‘Σε μια τέτοια περίοδο, αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συζητηθούν’. Του είπα επίσης, ‘εσύ πάντα παίρνεις οδηγίες από κάπου. Με τέτοιες οδηγίες, αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτως ή άλλως. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να κατέβεις στο πηγάδι με το σκοινί άλλων. Διαφορετικά, θα κολλήσεις στο πηγάδι’".
Ο Tayyip Erdogan απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με το τελεσίγραφο που απηύθυνε ο λεγόμενος υπουργός Εξωτερικών των Κατεχομένων προς τον ΟΗΕ να αποσύρει την ειρηνευτική δύναμη μέσα σε 1 μήνα, εκτός αν ο Οργανισμός αναγνωρίσει το ψευδοκράτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης