Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας: Συνεργασία σε τουρισμό, ενέργεια, εμπόριο

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας: Συνεργασία σε τουρισμό, ενέργεια, εμπόριο
Τριμερής συνάντηση του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τους ομολόγους του από την Κύπρο και την Ιορδανία
Εμφαση στη συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, της ενέργειας, του εμπορίου δόθηκε, μεταξύ άλλων, στην τριμερή συνάντηση του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τους ομολόγους του από την Κύπρο και την Ιορδανία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023.
Συζητήθηκε ακόμα η προοπτική συνεργασίας στους τομείς της γεωργίας και ασφάλειας τροφίμων, της υδατικής διαχείρισης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της υγείας και της προσέλκυσης επενδύσεων.
Μετά την τριμερή συνάντηση ακολούθησε ξεχωριστή διμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ιορδανίας και Ελλάδας, κατά την οποία συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η προώθηση των σχέσεων μεταξύ του Αμμάν και της Αθήνας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γεραπετρίτης ευχαρίστησε θερμά τον Ιορδανό ομόλογό του για την άμεση συνδρομή της χώρας του το καλοκαίρι στην κατάσβεση των πυρκαγιών και αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί το Αμμάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης