Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Δένδιας από Θεσσαλονίκη: Διαχρονική απόφαση του λαού να προασπίσει την ανεξαρτησία, την κυριαρχία, την ακεραιότητά του

Δένδιας από Θεσσαλονίκη: Διαχρονική απόφαση του λαού να προασπίσει την ανεξαρτησία, την κυριαρχία, την ακεραιότητά του
"Προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων  που έχει γίνει στο νέο ελληνικό κράτος, αυτό που έχουμε ονομάσει "Ατζέντα 2030",", τόνισε ο Ν. Δένδιας
«Η Ελλάδα σήμερα γιορτάζει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Οι γιορτές όμως αποκτούν νόημα όχι μόνο όταν θυμόμαστε το παρελθόν, αλλά όταν χρησιμοποιούμε τα διδάγματά τους για να νοηματοδοτήσουμε το παρόν και το μέλλον» δήλωσε μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Δένδιας.
Πρόσθεσε ότι «το νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι η διαχρονική απόφαση του ελληνικού λαού, του Ελληνικού έθνους, της ελληνικής κοινωνίας να προασπίσει την ανεξαρτησία, την κυριαρχία, την ακεραιότητά του.
Και για να το πετύχουμε αυτό, προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων  που έχει γίνει στο νέο ελληνικό κράτος, αυτό που έχουμε ονομάσει "Ατζέντα 2030", για να αποκτήσουμε έτσι τις ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις που είχαμε ποτέ, για να μπορούν με τη σειρά τους να μας γεμίζουν περηφάνια όπως σήμερα και να εγγυώνται το μεγάλο αγαθό της εθνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής αξιοπρέπειας. Χρόνια πολλά, Να είστε πάντα καλά!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης