Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Fortune: Αν η Ελλάδα θέλει λεφτά από τη Γερμανία, πρέπει να σταματήσει τις αναφορές στους Ναζί

tags :
Fortune: Αν η Ελλάδα θέλει λεφτά από τη Γερμανία, πρέπει να σταματήσει τις αναφορές στους Ναζί
To Fortune επικαλείται έναν βασικό κανόνα ο οποίος αναφέρει ότι δεν πρέπει να προσβάλλεις αδικαιολόγητα αυτόν από τον οποίο θες να δανειστείς χρήματα
Αν η Ελλάδα θέλει λεφτά από τη Γερμανία, πρέπει να σταματήσει τις αναφορές τους Ναζί, αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Fortune.
To Fortune επικαλείται έναν βασικό κανόνα ο οποίος αναφέρει ότι δεν πρέπει να προσβάλλεις αδικαιολόγητα αυτόν από τον οποίο θες να δανειστείς χρήματα.
Η ελληνική κυβέρνηση ωστόσο δεν τηρεί αυτό τον κανόνα, καθώς θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει λεφτά από τη Γερμανία είναι να υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία στους Γερμανούς το ναζιστικό παρελθόν τους.
Το δημοσίευμα κάνει μια αναδρομή στις κινήσεις της κυβέρνησης με αυτό τον συμβολισμό, από την απότιση φόρου τιμής στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, μέχρι την αναφορά του Γ. Βαρουφάκη στους Ναζί, μπροστά στον Schaeuble.
« Oι Έλληνες αξιωματούχοι έχουν ξεφύγει, στην προσπάθειά τους να αναγκάσουν τη Γερμανία να τους δώσει μεγαλύτερα περιθώρια, μέσω της ντροπής για το παρελθόν τους», αναφέρει το Fortune.
Επίσης το Fortune αναφέρεται στο προσβλητικό σχέδιο για τον Schaeuble στην εφημερίδα Αυγή, στο οποίο απεικονιζόταν ως «ναζί».
Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να σπαταλά το χρόνο και την ενέργειά της επαναφέροντας παλιές έχθρες.
Δεν κοστίζει τίποτα να ζητήσεις ευγενικά τη βοήθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης