Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ: Απαραίτητη η διάσπαση των 510 μον. για βελτίωση του βραχυπρόθεσμου momentum

Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ: Απαραίτητη η διάσπαση των 510 μον. για βελτίωση του βραχυπρόθεσμου momentum
Το βραχυπρόθεσμο momentum του Γενικού Δείκτη βελτιώνεται αισθητά μόνο με καθαρή ανοδική διάσπαση των 511 μονάδων
Η αυστηρή συσσώρευση μεταξύ της ζώνης 470 - 500 μονάδων συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα, αναφέρει στο εβδομαδιαίο σχόλιό της η Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ.
Το βραχυπρόθεσμο momentum του Γενικού Δείκτη βελτιώνεται αισθητά μόνο με καθαρή ανοδική διάσπαση των 511 μονάδων η οποία εάν επιτευχθεί θα δώσει τέλος στην πολυήμερη συσσώρευση και μία πιο σαφή κατεύθυνση στην αγορά.
Υπενθυμίζουμε πως η μεγαλύτερη τεχνική εικόνα του Γενικού Δείκτη παραμένει πτωτική και βελτιώνεται ουσιαστικά με τη διάσπαση της ζώνης των 550 μονάδων.


Σε ανάλογα κρίσιμα όρια κινείται και ο FTSE Μid-Cap, η βραχυπρόθεσμη τάση του οποίου βελτιώνεται αισθητά με ανοδική διάσπαση της ζώνης των 577 μονάδων.
Σε κάθε περίπτωση η μεσοπρόθεσμη τεχνική εικόνα θα παραμείνει πτωτική όσο o εν λόγω Δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 650 μονάδων.



Σημαντική διόρθωση πραγματοποίησαν αυτή την εβδομάδα οι χρηματιστηριακοί δείκτες αλλά καταγράφουν ακόμα σημαντικές απώλειες από την αρχή του έτους. Ο HEL-10 υπεραποδίδει ακόμα από 8 ως 14 ποσοστιαίες μονάδες όλων των δεικτών.


Η πορεία των ελληνικών μετοχών



www.bankingnews.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης